Simona Ionescu / Redactor Șef

BAC de fițe pentru cel mai celebru vlogger. Cum a apărut la examen și ce crede despre materii

BAC de fițe pentru cel mai celebru vlogger. Cum a apărut la examen și ce crede despre materii
Cel mai celebru adolescent din România s-a dus la bac cu limuzina și haine de la marile case de modă. S-a și pozat în fața polițiștilor care păzeau intrarea în liceu. Azi, 24 iunie, mergând la proba de Mate, și-a lovit și mașina, spune Sellly.

Vloggerul Selly s-a dus la școală la prima probă a bacalaureatului cu mașina sa de lux, un bolid pe care a plătit 70.000 de euro, la scurt timp după ce și-a luat permisul de conducere, în toamna anului trecut. Este vorba de un Mercedes Cls 2019 450 4M, o mașină la care mulți dintre români pot doar să viseze. I-a spus din start ”mașina visurilor”, așa că nu e de mirare că a venit cu ea la examen.

Pentru proba de Limba și Literatura Română, Selly a purtat tricou Versace și a ținut morțiș să imortalizeze momentul, în fața polițiștilor. ”Cam prea simplu bacu asta 🥰🥰 INCA DOUA PROBE SI INCEPE VARA”,  scris vloggerul pe contul său de Instagram, unde are peste 1,5 milioane de urmăritori.

”Râdem, glumim, dar să înveți pe de rost 3 – 4 pagini de comentariu pentru fiecare din operele de la română, este o imensă pierdere de timp, ceva ce nu te va ajuta cu absolut nimic în viață, și mi se pare RIDICOL să fim nevoiți să învățăm așa ceva, iar alte lucruri INFINIT mai importante să fie complet ignorate.

Am pregătit un video, îl filmez cum termin bacu, despre cum școala din România e un dezastru care, cum am mai spus în repetate rânduri, te pregătește pentru trecut, nu pentur viitor”, a mai scris celebrul vlogger adolescent pe contul său de Instagram.

Selly a făcut mate cu mama sa

Vloggerul Selly dă examenul maturității la Colegiul Național ”Fraţii Buzeşti” din Craiova Înainte de a intra în sala de examen, Sally s-a fotografiat alături de trei dintre oamenii legii care asigurau paza primei probe a bacalaureatului și a postat imaginea pe contul său de Instagram. Azi, miercuri, 24 iunie, are loc bacalaureatul la matematica, unde, sigur, nu are nicio emoție.

Andrei Șelaru, alias Selly, provine dintr-o familie modestă, mama sa fiind profesoară de matematică, iar tatăl inginer silvic. Selly a fost interesat de mic de tot ceea ce înseamnă mediul online. Treptat, și-a transformat pasiunea în carieră, devenind, la mai puțin de 18 ani, cel mai de succes vlogger din România. Pe lângă vlogging, Selly mai și cântă. A ajuns să câștige un milion de dolari, iar anul trecut, din banii săi de buzunar și-a cumpărat bolidul de 70.000 de euro.

sursa foto: Instagram / Selly

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre