Simona Ionescu / Redactor Șef

Bădălău, de nerecunoscut după despărțirea de Bianca Dragușanu. Și-a făcut operații estetice?

Bădălău, de nerecunoscut după despărțirea de Bianca Dragușanu. Și-a făcut operații estetice?
Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău i-a lăsat pe români fără cuvinte. Afaceristul pare că și-a făcut operații estetice. Să fie ăsta motivul?

După ce Bianca Drăgușanu a pus punctul pe I mărturisind că a terminat-o definitiv cu Gabi Bădălău, afaceristul a postat o fotografie în care pare că ar fi apelat la operații estetice.

Să fie adevărat sau Bădălău a călcat pe urmele Biancăi Drăgușanu și a început să folosească cât mai multe filtre? Lucru învățat, de altfel, de la blondă… Indiferent care ar fi răspunsul corect, un lucru e clar. Bădălău arată în fotografie cu fața perfect întinsă, fără nici un rid, mai tânăr cu zece ani. Să se pregătească, oare, afaceristul de o nouă relație și s-a gândit că trebuie să umble cât mai rapid la imagine?

„Da, este adevărat”

Doi ani și jumătate s-au suportat Bădălău și Bianca Drăgușanu. Și nu e pentru prima dată când blonda spune că nu vrea să-l mai vadă, apoi iar se întoarce în brațele lui. „Da, e adevărat.

Gabi Bădălău, operații estetice sau filtre la greu?

Nu simt nevoia să dau declarații”, a mărturisit Bianca pentru presă. Cu atât mai ciudată e despărțirea dintre cei doi, cu cât înainte cu doar câteva săptămâni, Bianca vorbea despre căsătorie și despre cum și-ar dori să fie ceremonia.

„Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia”

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, într-un scurt interviu mai vechi pentru Playtech. Dar cum încurcate sunt căile iubirii, blonda n-a mai apucat să aibă parte de așa ceva, pentru că despărțirea și-a făcut loc în peisaj. Oare să fie definitivă de data asta?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre