Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul Clejanilor, amenințat de Bia după despărțire. „Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat…”

Băiatul Clejanilor, amenințat de Bia după despărțire. „Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat…”
Cu doar o lună în urmă, Fulgy părea mai fericit ca niciodată și-i cumpăra buchete imense de flori actualei iubite, Bia Khalifa.

Povestea de iubire s-a terminat, iar cei doi au ales să meargă pe  drumuri diferite. Din ultima postare a blondei se înțelege că vinovat a fost Fulgy.

Bia Khalifa și Viorica de la Clejani vroiau să-l dea pe brazdă pe Fulgy și, de ce nu, să se pună de-o nuntă. Numai că planurile au fost date din nou peste cap, iar blonda și Mr. Moft s-au despărțit. Dacă Fulgy a preferat să spună pe contul de socializare doar că e singur, fără prea multe explicații, Bia a fost fermă și l-a pus la punct pe fostul iubit.

Se pare că acesta a greșit grav și de data asta, de aceea Bia s-a supărat foarte rău și a ținut să menționeze că ea a pus capăt relației. Despărțirea s-a produs după ce Fulgy a postat pe contul de socializare cum se sărută cu alte femei. Nici Bia n-a fost scutită de probleme, în ultima vreme apărând multe imagini în care apare în tandrețuri de Șișu.

„Sunt singură, regina s-a întors!”

„Bine că am scăpat de săracul ăla. Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are de cât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a scris Bia Khalifa, pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre