Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul lui Radu Mazăre le dă sfaturi prețioase viitorilor antreprenori. „Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar”

Băiatul lui Radu Mazăre le dă sfaturi prețioase viitorilor antreprenori. „Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar”
A trecut prin multe de când tatăl său, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, este în spatele gratiilor. Dar Radu Ștefan a reușit să fie la înălțime.

Are doar 28 de ani, dar Radu Ștefan a reușit să se impună în lumea antreprenorilor. Băiatul lui Radu Mazăre a povestit prin ce a trecut.

Băiatul lui Radu Mazăre le dă sfaturi prețioase viitorilor antreprenori. „Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar”

Într-un interviu pentru Antena Stars, Radu Mazăre a vorbit despre cum a reușit să aibă succes în afaceri și să se mențină. Fiul lui Radu Mazăre se ocupă de multe afaceri, dar deține totodată alături de mama sa și societatea Cabo Concept SRL care se ocupă de administrarea plajei cu același nume din Mamaia.

Cu ceva timp în urmă, Radu Ștefan a mărturisit că dorește să-și facă și un magazin online, o agenție de marketing digital și să înceapă investiții în HoReCa și pe piața de criptomonede. Secretul succesului său? Reguli respectate și multă disciplină.

„Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa sa conduc pe străzi”

„În primul rând, disciplina. Noi nu am făcut armată, nu avem de unde să o căpătăm și atunci trebuie să ne autoeducăm în sensul ăsta, să ne creăm niște reguli pe care să le respectăm. Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar. Practic, alimentație publică.

Acolo nu era nevoie de investiție, pentru că facturile către furnizori erau la 3-4 săptămâni, în timpul ăsta încasam, iar ulterior mergeam în continuare la școală. Cu banii respectivi, mi-am făcut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa sa conduc pe străzi”, a declarat fiul lui Radu Mazăre.

„În primul rând, ar trebui să aibă niște cunoștințe de antreprenor”

Odată cu experiența, el a înțeles că nu trebuie să mai arunce banii pe tot felul de prostii, și să investească în lucruri serioase. Radu Ștefan se consideră un bărbat care știe ce vrea de la viață, de aceea le-a dat și un sfat celor care vor să facă afaceri „Consider că banii pe care îi produc pot să-i investesc în alte afaceri sau în afacerea respectivă. Odată cu vârsta, capeți mai multă experiență și, până la urmă, îți definești ceea ce îți dorești în viață. (…)

În primul rând, ar trebui să aibă niște cunoștințe de antreprenor, pentru că activitatea de antreprenor presupune să știi din fiecare domeniu, contabilitate, producție, depinde ce faci sau serviciile pe care le oferi…Să știi marketing, trebuie să acoperi o paletă foarte mare de activități”, a mai spus fiul lui Mazăre.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre