Simona Ionescu / Redactor Șef

Bărbat găsit mort la vila vrăjitoarei Sidonia, după petrecerea de eliberare a fiilor acuzați de crimă

Bărbat găsit mort la vila vrăjitoarei Sidonia, după petrecerea de eliberare a fiilor acuzați de crimă
Descinderi au avut loc la vila vrăjitoarei Sidonia, chiar după eliberarea din arest preventiv a celor trei frați inculpați în dosarul crimei de la Padina. Încă o persoană a decedat, în mod misterios.

Frații Marin, sau Fabian așa cum sunt cunoscuți, au fost eliberați ieri de Curtea de Apel Ploiești din arestul preventiv și plasați în schimb în arest la domiciliu. Fiii Sidoniei s-au întors astfel ieri acasă, însă la nici 24 de ore de la eliberare, o nouă tragedie a avut loc. În această dimineață, au avut loc descinderi la vila vrăjitoarei Sidonia, după ce un bărbat a murit în mod misterios, după întoarcerea acasă a celor trei frați. 

Conform primelor informații, la 112 a fost sesizat în această dimineață decesul unui bărbat, care ar fi angajat al familiei. Acesta s-ar fi distrat prea tare la cheful dat în cinstea fraților, iar în această dimineață a fost găsit fără suflare în casă. 

Angajatul vrăjitoarei Sidonia, găsit mort în casă 

„Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani. Totodată, s-a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că persoana decedată este un bărbat care sprijinea la curățenia gospodăriei, fiind lăsat să locuiască în anexa imobilului.

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia sunt acuzați că au omorât un bărbat la o petrecere dintr-un hotel de lux din Padina
Foto: Facebook

De asemenea, la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și un medic din cadrul Institutului Național de Medicină Legală, fiind constatat faptul că nu reprezintă caz medico-legal. Trupul neînsuflețit urmează a fi preluat de către D.G.A.S.P.C., în vederea organizării funeraliilor”, a transmis Poliția Capitalei.

Petrecere cu șampanie la vila Sidoniei, cu fratele lui Emi Pian ca invitat

Ieri la eliberarea celor trei frați, întreaga familie în frunte cu Sidonia a fost extrem de fericită. Fiii vrăjitoarei au fost așteptați acasă cu mare fast. Pe mașina care i-a adus s-a aruncat șampanie din toate direcțiile. 

 

@ciprianpiannew Bine ai venit luis ❤️ #luisfabian #ciprianpian #eliberat ♬ sunet original – CIPRIAN PIAN NEW

La petrecere a fost prezent și Ciprian, fratele interlopului Emi Pian, decedat în 2020. Acesta a postat pe pagina sa de TikTok un videoclip în care i-a urat lui Luis, unul dintre inculpați, un mesaj de bun venit acasă.

„Luis: Bine v-am găsit!
Ciprian: Bine ai venit băi! Să-ți dea Dumnezeu fericire! Să-ți trăiască familia și acum, toate fetele de pe TikTok, înapoi!”, se precizează în filmulețul postat de Ciprian, fratele lui Emi Pian.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre