Simona Ionescu / Redactor Șef

Bărbat sechestrat. Poliția a răspuns apelului la 112

Bărbat sechestrat. Poliția a răspuns apelului la 112
Polițiștii încă sunt în acțiune la ora transmiterii acestei știri. Dar au eliberat bărbatul care a reclamat că a fost răpit și sechestrat.

Telefonul care a alertat poliția din Corabia, județul Olt, a fost dat în această dimineață de 26.07.2020, la ora 09.36, a venit din partea unei femeie din oraș. Spunea că fiul său, în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

„Politistii din Corabia au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto”, se specifică în comunicatul IPJ Olt.

În urma investigațiilor efectuate, în numai o oră de la primirea apelului mamei, adică în jurul orelor 10.30, polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit că l-ar fi răpit pe ful reclamantei.  Este vorba de un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia. L-au găsit și pe sechestrat, în jurul orei 11.00, prin metodele lor specifice, fiindcă cel acuzat de răpire a negat implicarea și a refuzat să dea detalii.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au rămas în teren pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi bărbați de 37, respectiv 39 de ani.  Ancheta se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre