Simona Ionescu / Redactor Șef

Barbra Streisand la 81 de ani e uimitoare. Publicul avea lacrimi când o aplauda

Barbra Streisand la 81 de ani e uimitoare. Publicul avea lacrimi când o aplauda
Celebra actriță și cântăreață Barbra Streisand este uimitoare. Prezența ei a stârnit lacrimi în ochii publicului, iar imaginile cu vedeta fac acum înconjurul internetului. Barbra arată fabulos și nimeni nu ar crede că a ajuns la 81 ani.

Barbra Streisand la 81 de ani stârnește admirația. Celebra actriță declara anul trecut că nu și-a dorit niciodată să fie sexi, însă este de părere că fiecare trebuie să adopte stilul vestimentar dorit: „Oamenii ar trebui să se exprime și să poarte ceea ce își doresc, hainele în care se simt bine, indiferent de vârstă”, mărturisea Streisand. Și într-adevăr, aceasta arată fabulos, iar prezența sa în cadrul Premiilor SAG din Statele Unite a stârnit lacrimi în audiență. 

Actrița, regizoarea și interpreta iconică a sărbătorit un alt moment important în cariera sa legendară sâmbătă, primind Premiul pentru Realizări de o viață la cea de-a 30-a ediție a Premiilor Sindicatului Actorilor de Film (SAG). Premiul i-a fost acordat de către actrița Jennifer Aniston. 

Publicul a ovaționat-o timp de 2 minute 

Barbra Streisand
Barbra Streisand a primit premiu pentru realizările de-o viață Foto: Facebook Richard Jay-Alexander

Îmbrăcată într-o superbă rochie din paiete aurii, accesorizată cu un sacou negru și o beretă chic în ton, Streisand a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru cariera de șase decenii: „Acesta este un premiu minunat de primit pentru că știi dinainte că îl vei primi”, a exclamat Streisand. „Nu trebuie să stai acolo încordat… Și nu trebuie să afișezi o față atât de fericită care spune: Sunt atât de fericit să pierd!”.

Streisand a fost ovaționată timp de două minute fără oprire de către publicul format din celebrități de mâna întâia de la Hollywood. Actrițe celebre precum Anne Hathaway și Emma Stone au putut fi observate cu ochii în lacrimi în timpul decernării: „Mi-a reamintit încă o dată cât de mult iubesc filmul și de ce ne străduim cu toții să facem cele mai bune filme posibile”, a spus Streisand publicului. „Și mai presus de toate, vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit atât de multă bucurie doar uitându-mă la voi pe ecran. Vă mulțumesc pentru asta”, a concluzionat vedeta. 

Carieră impresionantă, întinsă pe șase decenii 

Barbra Streisand
Actrița a fost ovaționată timp de 2 minute. Foto: Facebook Richard Jay-Alexander

Până acum, cariera lui Streisand a fost impresionantă, ea lansând pe 7 noiembrie mult așteptata sa carte autobiografică, „Numele meu este Barbra”, în care își împărtășește povestea în propriile ei cuvinte. Legendara artistă de divertisment este una dintre puținele vedete care poate revendica statutul EGOT, având la activ un Emmy, un GRAMMY, un Oscar și un Tony de-a lungul celor șase decenii petrecute în lumina reflectoarelor.

Starul este a 21-a femeie care câștigă Premiul pentru Realizări de o viață al SAG din 1962. Ea a sărbătorit acest succes printr-o postare pe Instagram în decembrie, scriind: „Sunt atât de onorată să fiu aleasă să primesc acest prestigios premiu.”

Marlon Brando și momentul în care a știut că va fi actriță

Barbra Streisand
Marlon Brando, inspirație pentru Barbra Streisand. Foto: The Life Picture Collection

Artista, cunoscută pentru discreția sa, a vorbit despre această onoare într-un interviu acordat săptămâna aceasta pentru L.A. Times, recunoscând că a acceptat să participe la Premiile SAG din acest an pentru că știa deja că este câștigătoare. Barbra a împărtășit momentul în care a știut că trebuie să devină actriță.

„A fost când l-am văzut pentru prima dată pe Marlon Brando când aveam 13 ani. Trebuia să devin actriță, nu exista cale de întoarcere,” își amintește ea. „Actoria trebuie să fie o pasiune pe care nu poți să o ignori. Este ca un apel. Dacă este doar o simplă decizie între o carieră și alta, uită. Trebuie să fii suficient de puternic să treci peste felul de respingere pe care o primesc actorii”, a încheiat Barbra Streisand. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre