Simona Ionescu / Redactor Șef

Bat clopote de nuntă în familia Deliei Matache? „Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea”

Bat clopote de nuntă în familia Deliei Matache? „Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea”
Dacă Delia Matache și sora ei, Oana, și-au găsit bărbații potriviți, a venit și rândul mamei lor, Gina Matache, să-și caute iubirea.

Gina Matache a decis că are dreptul la fericire, așa că își așteaptă alesul și știe exact cum vrea să fie bărbatul care să intre în familia sa. Oare ce spun Oana și Delia Matache?

Gina Matache a luat o hotărâre importantă privind viața personală. E momentul să-și găsească un partener potrivit și să-și refacă viața sentimentală. Mama Oanei și Deliei Matache știe cu exactitate cum trebuie să fie bărbatul care va sta lângă ea: chipeș, mai tânăr și la fel de nebun. Să bată clopotele de nuntă pentru Gina Matache?

„Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând”

„Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu-și dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând.”, a declarat cântăreața într-o emisiune televizată.

Gina Matache vrea să-și refacă viața. Captură instagram

E colegă de apartament cu fostul soț

În ceea ce-l privește pe tatăl Deliei și la Oanei Matache, bărbatul s-a întors acasă, după 20 de ani. Acesta a decis să plece în Muntele Athos dar, din nefericire, s-a îmbolnăvit. Gina Matache l-a primit cu brațele deschise, i-a oferit tot ajutorul de care avea nevoie, însă sunt doar colegi de apartament. „El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit.

„Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră”

El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur. Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart două-trei lemne? Nu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii. Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a mărturisit interpreta de muzică populară Gina Matache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre