Simona Ionescu / Redactor Șef

Bătaie între femei într-un local din Capitală. Nepoata lui Adi de la Vâlcea a încasat-o rău

Bătaie între femei într-un local din Capitală. Nepoata lui Adi de la Vâlcea a încasat-o rău
Bătaie între femei? S-a întâmplat într-un local exclusivist din Capitală. Și se întâmplă și la case mai mari. Nici de data asta protagonistele nu au fost niște oarecare.

Se pare că nepoata lui Adi de la Vâlcea a încasat-o rău de tot, într-un local de fițe din București. Ea susține că ar fi fost bătută cu bestialitate de prezentatoarea Denisa Despa, dansatoarea preferata a maneliștilor. Roxana Dobrițoiu ar fi primit  chiar și un picior în față.

Roxana Dobrițoiu (foto), nepoata lui Adi de la Vâlcea, care e și ea cântăreață de manele, a trecut prin clipe grele, după ce a fost agresată de Denisa Despa, așa cum aceasta a declarat. Totul s-ar fi întâmplat într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Capitală.

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a încasat-o rău

Altercația începe în timp ce Roxana Dobrițoiu se află la masă, la restaurant. La un moment dat, o tânără, despre care vedeta spune că ar fi Denisa Despa (foto), vine la ea. Începe să o tragă de păr, iar apoi o lovește cu piciorul direct în față. Agresoarea pare de neoprit. Mai ia o sticlă de pe masă și îi dă cu ea în cap nepoatei celebrului manelist.

La întreaga scenă de bătaie au luat parte mai multe persoane, care au reușit, în final, să oprească agresiunile, scrie spynews.ro.

Cu capul spart, nepoata lui Adi de la Vâlcea s-a dus direct la spital, pentru îngrijiri medicale. De asemenea, vedeta a mers și la Institutul de Medicină Legală. În final, a ajuns la poliție, unde a depus o plângere împotriva agresoarei sale.

Sursa foto: Instagram

Raluca Pastramă, mesaj subliminal de Dragobete. Și o năframă albă de pace…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre