Simona Ionescu / Redactor Șef

Beată și pusă pe harță, celebra cântăreață a fost arestată pe aeroport. Era numită „visul oricărui bărbat”

Beată și pusă pe harță, celebra cântăreață a fost arestată pe aeroport. Era numită „visul oricărui bărbat”
Frumoasă cu ani în urmă, frumoasă și acum, Samantha Fox parcă a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Celebra cântăreață a fost însă arestată. Ce s-a întâmplat cu vedeta care a fost considerată „visul oricărui bărbat”.

Idolul a milioane de bărbați, vedeta britanică Samantha Fox, în vârstă de 56 de ani, a avut probleme în timpul unui zbor British Airways spre Munchen. Renumitul model și cântăreață pop, a petrecut o noapte într-un hotel din Londra în urma unei presupuse altercații la bordul avionului, în stare de ebrietate.

Samantha era băută

Incidentul s-a petrecut în timp ce avionul, aflat deja pe pista de la Londra Heathrow, era pregătit pentru decolare. Sursele au dezvăluit că Samantha Fox, într-o dispută cu un alt pasager, a provocat un asemenea deranj încât aeronava a trebuit să fie întoarsă.

Samantha Fox, idolul bărbaților din anii 80

Eliberată pe cauțiune până în luna martie

Ulterior, pasagerii au fost debarcați și cazați la un hotel, reluându-și călătoria a doua zi. Confirmând incidentul, poliția a dezvăluit că o femeie în vârstă de 50 de ani, despre care se crede că ar fi Samantha Fox, a fost arestată sub suspiciunea de a se afla în stare de ebrietate la bordul unei aeronave.

Ea a fost eliberată pe cauțiune până în luna martie. Cântăreața a recunoscut și și-a exprimat regretul pentru tot ce s-a întâmplat. „Îmi pare profund rău pentru orice perturbare cauzată”, a declarat vedeta, care a afirmat că a cooperat pe deplin la ancheta în curs.

Samantha și soția, managerul ei. S-au căsătorit în 2022

S-a căsătorit în 2022 cu managerul ei

Cântăreața de muzică pop și fost model glamour este căsătorită cu Linda Olsen, managerul ei de turneu, din 2022. Cuplul, logodit din martie 2020, și-a împărtășit bucuria în cadrul emisiunii Loose Women, Fox dezvăluind că Linda a fost cea care a pus întrebarea. „Când am întâlnit-o, am știut că sunt complet îndrăgostit de ea și că vreau să fiu cu ea pentru totdeauna”, a declarat soția.

Sânii Samanthei sunt asigurați cu suma de 500.000 de dolari fiecare

Viața lui Fox a fost marcată atât de triumfuri, cât și de tragedii. Partenera ei anterioară și managerul ei de lungă durată, Myra Stratton, a murit de cancer în 2015. Samantha a suferit enorm, mărturisind că Myra a fost sufletul său pereche.

Anul trecut, Fox a suferit o altă pierdere sfâșietoare când sora ei, Vanessa, a murit brusc în urma unui atac de cord la vârsta de 50 de ani. De-a lungul vremii, Samantha s-a iubit cu celebrități ca Peter Foster și Paul Stanley de la trupa Kiss. Sânii săi care au făcut celebrii sunt asigurați pentru suma de 500.000 de dolari fiecare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre