Simona Ionescu / Redactor Șef

Becali i-a luat fața lui Hagi. Botezul nepoatei sale a fost mai bine ascuns

Becali i-a luat fața lui Hagi. Botezul nepoatei sale a fost mai bine ascuns
După ce echipa pe care o patronează s-a calificat în Europa League, Gigi Becali a avut un nou motiv de bucurie la cote maxime: și-a creștinat nepoata. Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc în acest weekend.

Chiar dacă bunicul este o adevărată vedetă și în ciuda faptului că la eveniment au participat alte mari vedete, imagini de la petrecere nu au apărut în spațiul public. Vă amintiți că la nunta fiului lui Gică Hagi (la care a participat și patronul FCSB), inclusiv presa a fost notificată că nu poate folosi sau redistribui imagini de la eveniment.  

Gigi Becali și-a botezat a treia nepoată în weekend. În afara câtorva imagini de paparazzi obținute de două publicații,  în momentul în care protagoniștii au ajuns la localul unde a urmat petrecerea, nu există nimic. Distracția s-a ținut la Uanderful, în Floreasca, iar atmosfera a fost întreținută de formația Pindu, cea care a cântat și la nunta lui Ianis Hagi.

Patronul FCSB, bunic de fetițe

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit în 2019 cu omul de afaceri Theodor Mincu. Recent, fiica patronului FCSB a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume încă o fetiță. Ceremonia de botez a avut loc sâmbătă, 31 august 2024, într-un cadru restrâns, dar cu invitați de seamă.

Familia Becali a fost surprinsă ajungând la localul unde s-a ținut petrecerea de botez a ultimei nepoate (Pro.Sport)

Teodora este fiica cea mare a lui Gigi Becali. În vara anului 2020, ea și soțul ei au devenit părinți pentru prima dată, la nașterea Mariei. Doi ani mai târziu, în 2022, familia lor s-a mărit cu încă o fetiță. În februarie 2024, Teodora a anunțat că este însărcinată din nou, dezvăluind că așteaptă o altă fetiță.

Când s-a aflat în februarie că Teodora este însărcinată pentru a treia oară, Gigi Becali nu și-a putut ascunde bucuria. „Aștept al treilea nepot cu mare bucurie și recunoștință. Vezi cum lucrează Dumnezeu?”, declara Becali public, vizibil emoționat. A treia nepoată s-a născut în luna iulie. La finele lunii, proaspăta mămică, se relaxa cu nou-născuta pe plajă, la Mamaia.

Becali i-a luat fața lui Hagi și a ascuns botezul de ochii publicului

Acum, familia Becali a organizat un botez fastuos, demn de statutul lor, pentru cea mai tânără membră a clanului. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 31 august 2024, iar ProSport a surprins primele imagini exclusive cu sosirea familiei la locația petrecerii.

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, a fost o apariție foarte elegantă la botezul fiicei sale (ProSport)

Gigi Becali, bunicul vizibil emoționat, a fost prezent la botez îmbrăcat într-un costum vișiniu, asortat cu o cămașă bleumarin. Soția sa, Luminița, a ales o rochie foarte elegantă, bej, care a atras toate privirile celor prezenți.

Fiica patronului FCSB a purtat o rochie albă, cu flori diafane, pe care a accesorizat-o cu o mini-poșetă galbenă, Chanel, și stiletto Amina Muadi. Teodora și Theodor Mincu sunt antreprenori de succes. Ei au parte de încrederea deplină a lui Gigi Becali, fiind responsabili de gestionarea afacerilor imobiliare ale familiei.

Sursa foto: ProSport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre