Simona Ionescu / Redactor Șef

Bella Santiago e distrusă. A pierdut ființa cea mai dragă sufletului său

Bella Santiago e distrusă. A pierdut ființa cea mai dragă sufletului său
Când avea doar un an, tatăl său a plecat la Ceruri. Acum, Bella Santiago, una dintre marile voci ale României a primit o altă palmă. A murit fratele său, ființa cea mai dragă sufletului.

Bella Santiago a făcut tot ce a putut să-și ajute familia, iar fratele său, care i-a fost sprijin în momentele grele din viață și cel mai bun prieten urma să vină în România, unde artista îi găsise un loc de muncă. Vestea morții celei mai dragi ființe, a distrus-o.

Bella Santiago și-a îndurerat fanii cu vestea tristă despre moartea fratelui său. Cântăreața avea mari planuri cu acesta, îi găsise un loc de muncă și urma ca în curând să vină în România. Artista nu a precizat motivul decesului, dar a declarat că înainte de nenorocire a vorbit cu el. Vedeta a transmis un mesaj tulburător pe rețeaua de socializare, în care a vorbit despre faptul că fratele său era și tată.

„Încă visez să fiu cu tine aici”

S-a stins din viață fratele artistei Bella Santiago

„Te iubesc, frate! Înainte să pleci dintre noi am vorbit și am făcut planuri, am fost atât de fericiți. Când ți-am găsit un loc de muncă aici, mi-ai spus că vei deveni mai puternic. Încă visez să fiu cu tine aici. Sunt atât de mândră de tine pentru că ai fost un tată, frate, prieten foarte iubitor.

Îți mulțumesc, frate, pentru toate eforturile tale și îți mulțumesc că ți-ai crescut copiii să fie buni. Odihnește-te în pace! Știu că tu și Lolo sunteți împreună, vă iubim atât de mult”, a scris Bella Santiago pe Instagram. La scurt timp, vedetele i-au transmis acesteia mesaje de condoleanțe.

„După ce am născut-o, a plecat”

Bella Santiago și fetița sa

Bella s-a născut în Dasmariñas, Filipine și a fost pasionată de muzică din copilărie, dovadă că a început să urmeze cursuri în domeniu de la 12 ani. Grație talentului său a început să cânte de la 15 ani nu doar în Filipine, ci și în Malaezia și Taiwan.

Viața artistei a fost grea din copilărie, iar când avea vârsta de un an și-a pierdut tatăl. A fost crescută de bunica ei, pentru că mama muncea departe de casă. La 20 de ani, Bella a povestit că și-a întâlnit prima dragoste, un băiat înrolat în armată. După un an de relație, artista a rămas însărcinată, iar după ce a venit pe lume micuța, fostul partener a dispărut definitiv.

„Am zis să merg mai departe, că sunt puternică”

„El venea două zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el.

Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă. A fost foarte, foarte greu.”, a mărturisit cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre