Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck, la plimbare cu nepoata fostului președinte SUA. A uitat-o definitiv pe Jennifer Lopez?

Ben Affleck, la plimbare cu nepoata fostului președinte SUA. A uitat-o definitiv pe Jennifer Lopez?
La nici o săptămână de când Jennifer Lopez a intentat divorț, Ben Affleck a fost văzut în oraș cu strănepoata unuia dintre foștii președinți ai Americii.

În mijlocul procedurilor de divorț, Ben Affleck a fost văzut în oraș cu strănepoata fostului președinte al Americii John F. Kennedy Jr, Kick Kennedy.

Kick este strănepoata președintelui John F. Kennedy

Actorul, în vârstă de 52 de ani, a ieșit cu Kick Kennedy, fiica în vârstă de 36 de ani a lui Robert F Kennedy Jr, la Polo Lounge din Beverly Hills Hotel.

O sursă a dezvăluit întâlnirea lor, dar natura relației lor rămâne neclară. Kick, strănepoata președintelui John F. Kennedy și unul dintre cei șase copii ai lui RF Jr, și-a văzut tatăl retrăgându-se din cursa prezidențială în această săptămână și susținându-l pe candidatul republican Donald Trump.

Motivul despărțirii dintre Ben și Jennifer: diferențe ireconciliabile

Ben Affleck a fost văzută alături de strănepoata președintelui John F. Kennedy, Kick

Zvonurile privind problemele conjugale dintre Jen și Ben au fost confirmate atunci când Jennifer a indicat data despărțirii lor ca fiind 26 aprilie. Motivul despărțirii au fost diferențele ireconciliabile. Cei doi soți au dus stiluri de viață diferite.

În timp ce cântăreței îi plăcea să-și expună viața în fața camerelor de luat vederi, Ben prefera să trăiască cât mai discret. Incompatibilitatea lor a dus în cele din urmă la sfârșitul căsniciei lor. „Era din ce în ce mai evident că nu se potriveau”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Au mers și la terapie de cuplu

În ciuda faptului că Ben și Jen au participat la terapie în încercarea de a „face lucrurile să meargă”, uniunea lor s-a dovedit ireconciliabilă.  „S-a rezumat la faptul că sunt doi oameni diferiți. Jennifer și-a dat seama că lucrurile nu se vor schimba și că erau incompatibili.

Petrecând timp separat a devenit evident că nu va funcționa. Jennifer iubește luxul, vilele, jeturile, iahturile, covoarele roșii și tot ceea ce este glamorous. Lui Ben nu i-au plăcut niciodată aceste lucruri. Cu excepția cazului în care promovează munca, nu-i plac reflectoarele”, a mărturisit o sursă.

Divorțul dintre Jennifer și Ben marchează a doua lor despărțire. Cei doi au început relația de iubire în 2002, s-au logodit, dar în 2004 au realizat că nu pot sta împreună  și s-au despărțit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre