Simona Ionescu / Redactor Șef

Benone Sinulescu nu se dezminte. Este vesel și cântă celor dragi

Benone Sinulescu nu se dezminte. Este vesel și cântă celor dragi
Îndrăgitul interpret de muzică populară Benone Sinulescu ne-a dat emoții. A căzut în casă joi, 8 iulie. Soția nu l-a putut ridica și a chemat o ambulanță. Toți cei care îl admiră s-au rugat pentru sănătatea sa. Iată că au trecut două luni de atunci și nea Beni este din nou vesel.

Întotdeauna a dorit să aducă bună dispoziție. Chiar și când era pe patul de spital, Benone Sinulescu facea glume. Este în vârstă de 84 de ani și nu se predă. Un apropiat al artistului a declarat că acesta s-ar simți mai bine și chiar le-a cântat celor dragi.

Benone Sinulescu nu se dezminte. Este vesel și cântă celor dragi

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică popular de la noi. Este iubit în toate colțurile lumii, ca dovadă că este invitat să cânte românilor de pretutindeni. Este și un brand al orașului Buzău, după ce a cântat cu mult drag despre locul natal.

Chiar dacă suferă de mai multe afecțiuni cauzate de vârstă, nea Beni a scăpat și de data aceasta și a ajuns acasă. A căzut în casă joi, 8 iulie. Soția nu l-a putut ridica și a chemat o ambulanță. A ajuns pe mâna medicilor, în Spitalul Județan Arad. Benone Sinulescu. Poate au ajutat și rugăciunilor românilor care îl admiră.

La început, medicii erau destul de rezervați, dar starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se îmbunătățească. Un apropiat al artistului a declarat că acesta s-ar simți mai bine și chiar le-a cântat celor dragi.

Soția sa, Leni (Elena) i-a fost alături lui Benone Sinulescu, așa cum a fost și în ultimii peste 40 de ani

Începe să își recapete forțele

Retras de câțiva ani buni la Bârzava, o comună la circa 60 de kilometri de Arad, nea Beni, cum îi spun cei apropiați, a devenit „țăran”, cum îi place singur să se numească.  Acum, a lăsat-o ”mai moale” cu munca, dar se simte bine. Soția artistului a confirmat că acesta evoluează spre bine și începe să își recapete forțele. Aceasta i-a liniștit pe fani și le-a spus cum se simte artistul.

„Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare.

Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu.

Primește ajutor și de la fanii săi. Benone Sinulescu este prezent în rugăciunile românilor care îl admiră și îl îndrăgesc. Toată viața lui, artistul a fost un optimist, cu zâmbetul până la urechi. În urmă cu mai mulți ani a decis să aibă grijă și de sănătatea sa. A mâncat doar ce a cultivat el în grădină, curat, fără excese. De aceea, și noi putem fi optimiști că organismul său va rezista acestei încercări. Totuși, are 84 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre