Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyoncé a făcut istorie. Ce record a realizat artista

Beyoncé a făcut istorie. Ce record a realizat artista
Beyoncé a făcut istorie seara trecută. A realizat un record extraordinar, care este încununarea muncii de o viață a artistei.

Cântăreața Beyoncé a făcut istorie în acest an, chiar la premiile Grammy. Beyoncé a obţinut patru premii Grammy la gala din acest an, fiind nominalizată la nouă categorii. Cu un număr total de 28 de premii Grammy, Beyonce a devenit cea mai premiată artistă din istoria galei. Deținătoarea recordului era până acum Alison Krauss, cu 27 de premii. 

Cântăreța a primit anul acesta nouă nominalizări și a plecat acasă cu patru premii. Seria câștigătoare a început înainte de ceremonia televizată, când Beyoncé și fiica ei de 9 ani, Blue Ivy Carter, au câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip muzical pentru single-ul „Brown Skin Girl”.

Beyoncé a făcut istorie. A doborât record după record

Beyoncé și colega sa din Houston, Megan Thee Stallion, au făcut istorie și ca prima pereche de femei care a câștigat vreodată cea mai bună interpretare rap cu remixul „Savage” al lui Megan Thee Stallion. Perechea a câștigat apoi și premiul pentru cea mai bună melodie rap pentru aceeași melodie. Însă victoria lui Beyoncé pentru cea mai bună piesă R&B pentru „Black Parade” a dus-o în top.

Ea a spus că a fost copleșită de doborârea recordului. „Am lucrat toată viața mea, de la 9 ani, și nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru”, a spus ea. Transmisiunea Grammy a inclus un scurt salut către albumul vizual inovator al lui Beyoncé, „Black Is King”.

Și Taylor Swift a doborât un record 

Un alt record a fost stabilit de Taylor Swift, care a devenit prima femeie care a câştigat trei trofee la categoria „albumul anului” pentru „Folklore”. Ea a mai primit acest premiu pentru „Fearless”, în 2010, şi pentru „1989”, în 2016. 

J.Lo nu uită acest episod. A-Rod își trimitea mesaje „picante” cu altcineva când a cerut-o de soție

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre