Simona Ionescu / Redactor Șef

Bia Khalifa o face praf pe Viorica de la Clejani. Blonda s-a enervat și spune ce a văzut în casa părinților lui Fulgy

Bia Khalifa o face praf pe Viorica de la Clejani. Blonda s-a enervat și spune ce a văzut în casa părinților lui Fulgy
S-au îndrăgostit imediat ce s-au văzut, au început o poveste de dragoste, dar aceasta s-a stins mult prea repede. Ce s-a întâmplat cu Fulgy și Bia Khalifa.

Telenovela dintre Fulgy și Bia Khalifa a ajuns la un nou episod, unde familia Clejanilor este luată la puricat. Vioricăi și lui Ioniță n-o să le placă ce a spus fosta „noră”.

Când s-a despărțit de Bia Khalifa, Fulgy a crezut că-i va închide gura vloggeriței, dar s-a întâmplat exact invers. După ce a fost amenințată și lovită de fiul Clejanilor, blonda s-a dezlănțuit și e de neoprit. Fără să-i pese de consecințe, Bia spune acum totul.

S-a săturat să fie bătaia de joc a tânărului care a terfelit-o fără motiv și vrea să știe toată România ce se întâmplă în casa Clejanilor. Blonda susține că are dovezi pentru tot ceea ce spune și îl face de râs pe Fulgy, căruia i-a alimentat contul, i-a plătit mâncarea, ba chiar și Uber-ul. Și lămurește și momentul despărțirii, motivând că ea l-a lăsat pe el.

„Am mesaje cum îmi cere bani, cum își cumpără haine fake”

”El zicea: eu cu Bia am stat numai așa, numai nu știu ce… Nu, îmi scria mesaje non-stop, mă suna non-stop, zice că are bani, dar îi plăteam și mâncare, și Uber-ul… Am mesaje cum îmi cere bani, cum îmi lăsa contul de fiecare dată, cum își cumpără haine fake, cum îmi poartă toate alea, cum nu mă lasă în pace. Pentru tot ce spun am dovezi, nu vorbesc în vânt.

„Bine, a dat în mine de câteva ori, dar spune în presă că mint”

În principiu, eu l-am lăsat pe el, nu am reușit să scap de el… A spus niște lucruri în presă care l-au caracterizat ca pe un om care suferă de narcisism patologic, în asta se încadrează.

Numai o persoană de genul ăsta poate să mintă așa. Am și înregistrări cum menajera lui spune că, dacă nu eram eu, ieșea groasă într-una dintre situațiile în care a vrut să dea în mine. Bine, a dat în mine de câteva ori, dar spune în presă că mint!”, spune Bia Khalifa.

Nu-i dă înapoi ce-i aparține

Bia merge și mai departe și spune că i-a achiziționat chiar și haine lui Fulgy, mai mult i-a plătit și o amendă în Italia. ”Am și amenda din Italia, pe care a luat-o acolo, pentru că și-a lăsat iarba pe noptieră. Hainele nu mi le dă din răutate, pentru că e gratis să-mi dea hainele mele înapoi, ba mi le poartă.

Iar cu laptopul și cu telefonul îl înțeleg că nu are bani să mi le repare, chiar dacă mi le-a spart, dar cu hainele? Mi se pare că așa mă șantajează, mă ține legată de povestea asta, când eu am vrut doar să scap de el. Asta am vrut de la început, de când mi-am dat seama ce fel de om e, ce face…

„Să mi se despăgubească amenda pe care am primit-o din cauza lui Fulgy că și-a lăsat drogurile pe noptiera lui”

Nu mă lăsa s-o văd pe sora mea. Am toate dovezile. În presă se scriu multe, însă eu nu am de gând să stau, să nu fac nimic. Am avut o înțelegere foarte mișto, care, dacă era respectată, nu se întâmpla nimic, adică ce se întâmplă acum, să nu-mi primesc lucrurile înapoi, să-mi repare bunurile sparte și să-l țină mai mult internat. Să mi se despăgubească amenda pe care am primit-o din cauza lui Fulgy că și-a lăsat drogurile pe noptiera lui”, a povestit Bia.

„Nu eu am stat la Obregia internată de mai multe ori”

Nu în ultimul rând, Bia Khalifa spune că nu va suporta niciodată ca cineva să-i jignească familia și nu va lăsa lucrurile așa. „Adevărul se va afla, pentru că eu nu am de gând să stau așa.

Mie nu-mi strică nimeni imaginea și nu-mi vorbește așa de familia mea. De mine ok, nu mă doare, sunt călită, am ani buni de certuri online. Sunt mulți care mă iubesc, dar și unii care mă urăsc. Eu sunt obișnuită, dar familia mea nu trebuie să suporte asemenea cuvinte adresate lor.

„Eu am o familie normală și nu sunt obișnuită să văd ce am văzut la ei”

El mă descrie cu niște cuvinte care, de fapt, îl descriu pe el. Pentru că nu eu am stat la Obregia internată de mai multe ori. El a stat și, da, avea dreptate Alex Velea când a spus că trebuia să-l țină mai mult internat. Eu am o familie normală și nu sunt obișnuită să văd ce am văzut la ei. Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască”, a încheiat fosta iubită a lui Fulgy.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre