Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca, arată ceasul! Drăgușanu e bănuită că minte

Bianca, arată ceasul! Drăgușanu e bănuită că minte
Anunțul despre împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și ex-soțul Alex Bodi a cutremurat lumea mondenă. Nu reluarea legăturii era de vină. Uluiala venea dinspre cadoul cu care Bodi și-a lua nevasta înapoi.

Zilele trecute,  s-a produs minunea. După ce s-au certat, s-au separat, s-au amenințat și s-au bătut, după ce au divorțat și s-au lăudat cu noi iubiri, toate acestea sub lumina reflectoarelor sau a blitzurilor paparazzilor și fotoreporterilor, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis că dragostea lor există și că nu merită să văduvească showbizul de prezența lor.

Așa se face că foștii soți au fost surprinși împreună într-un club de pe litoral. Erau la mese diferite, dar s-au cuplat pe ring. Au dansat, s-au întrecut în tandrețuri și au plecat la hotel fericiți. Iubirea plutea în aerul clubului, ne-au dat de înțeles protagoniștii ulterior, și parcă cei doi nu fuseseră nicicând despărțiți.

Apoi a venit știrea de presă: Bianca s-a împăcat cu Alex, după ce acesta i-a jurat din nou iubire și i-a făcut cadou un ceas de 35.000 de euro. Un dar de iertare pentru că o lăsase baltă și plecase cu amanta, o rusoaică năbădăioasă.

Într-o emisiune tv, Bianca s-a alintat, spunând că nu e prea sigură pe împăcare, dar face eforturi să-l înțeleagă pe ex-soțul care s-a întors la ea.

Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Mă întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a spus Bianca.

Sunt voci din lumea mondenă care nu cred în acestă reîncălzire a ciorbei. Se pare că bărbățelul Biancăi e inimă zburdalincă, iar fetele care aspiră la statutul de vedete, fie și de cluburi, cam roiesc în jurul lui.

Cea mai incitantă bârfă pe care am auzit-o de când cu această împăcare se referă, însă, la ceasul de 35.000 de euro. Sursa noastră susține că acest ceas nu există. Sau dacă există, e un fake, că Bodi n-are atâta bănet de dat pentru o fiță.

Să iasă Bianca la televizor și să ne arate ceasul, iar Bodi să vină cu certificatul de garanție și prețul, zice sursa din lumea mondenă. Aceeași sursă spune că în cercurile lor se râde mult de această așa-zisă împăcare, despre care cred că e doar o găselniță, o minciunică de showbiz pentru fanii Biancăi și pentru presă.

Bianca Drăgușanu poate însă să demonstreze dacă nu-i așa. Bianca, arată ceasul!

Foto: Ultima poză postată de Bianca pe pagina ei de FB, acolo unde promovează tot felul de produse

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre