Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Brad și-a salvat viața cu înghețată. A fost la limită să moară stupid

Bianca Brad și-a salvat viața cu înghețată. A fost la limită să moară stupid
Actrița Bianca Brad este o femeie frumoasă, cu un destin plin de încercări. A trecut prin drame greu de depășit pentru oricine. Însă, viața nu a încetat să îi dea emoții. Bine că a fost ”pe fază” și a depășit și această șicană.  Și-a salvat viața cu înghețată. A fost la limită să moară stupid.

Frumoasa Bianca Brad a ajuns la 53 de ani. Viața a încercat-o în fel și chip, dar ea a devenit și mai puternică. Și-a pierdut bebelușa înainte de a se naște, tatăl copiiilor ei a fost arestat pentru terorism. Iată că a depășit cumva aceste drame, dar încă viața o pune la încercare. A fost ”pe fază” și a scăpat și de cea mai recentă încercare.

Frumoasa Bianca Brad a ajuns la 53 de ani

Bianca Brad este puternică

Bianca Brad este o luptătoare. Tratată la început doar ca un chip frumos, acum ea este spijin pentru alte femei care și-au pierdut copilașii.

”Da, am riduri! Așa, și?

Da, sunt ciufulită, și?

Da’…de ce’i așa, știi?

Presupui, crezi că da, dar Nu!

…poate doar dacă-n locul meu ai fi…

Și nici atunci certitudine nu ai avea, căci numai Dumnezeu îi cunoaște cu adevărat pe ai Săi copii…

Nu judeca…Nu eticheta…

Nici pe mine…nici pe tine…nici pe nimeni, altcineva…

Semănăm și totuși suntem diferiți…dar toți visăm și ne dorim să fim iubiți și fericiți!

Și pentru asta, facem fiecare ce, cât, cum și când putem…unii mai greu, alții mai repede sau mai ușor…

Fii bun și blând cu toți! Ajută! Fii tolerant! Fii înțelegător!

Bucură-te de ce ai, de ce primești, de ce nu ai! Roagă-te…pentru tine și pentru cei din jurul tău!

Fii smerit, mulțumește, zâmbește, fii recunoscător și pacea sufletească se va așterne-n viața ta, ușor, ușor…”, este mesajul actriței.

Și-a salvat viața cu înghețată

Bianca Brad a trecut printr-o încercare nouă. A fost la un pas să își piardă viața. Iată ce a povestit pe rețelele de socializare.

Totul a pornit de la câteva picături orale, pe care le-a folosit în mod greșit. Aceasta și-a administrat un produs gemoterapic.

„Azi noapte era să mor! Efectiv mi-am văzut moartea cu ochii… O moarte stupidă cauzată (aparent) de neatenția/prostia mea… Cum? Păi… pe la miezul nopții mi-a venit să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic. Lucru pe care l-am făcut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… Este adevărat că nu la miezul nopții.

Nu am direcționat picăturile ca de obicei pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care…STOP CADRU!!!. Traheea s-a «închis» instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nici o șansă! Nimic! Nada!”, a povestit Bianca Brad, pe rețele de socializare.

Bianca Brad și-a activat instinctul de supraviețuire și a acționat imediat. „Rotițele au început să mi se învârtă, căutând o soluție, știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent. Am zburat spre congelator, mi-am pus pe limbă puțină înghețată, pe care am râcâit-o cu degetele dintr-o cutie. Am luat apoi din frigider o sticlă de apă rece pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simțeam blocajul. Mă concentram pe firicelul de aer care intra cu greeeu, printre rafale de tuse.

Mă gândeam la ce mod stupid de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei a doua zi dimineața căzută, cu gura căscată”, a mai spus Bianca Brad.

Ajută mămicile care și-au pierdut copilașii

Bianca Brad are 53 de ani, este actriță și sufletul din spatele Organizației E.M.M.A. Această organizație a creat-o după ce fiica ei cea mică, Emma a murit la naștere. Ajută mămicile care trec prin drama prin care și a trecut în 2007, cea de a își pierde copilașii.

Opt ani mai târziu, în 2013, Bianca primește un telefon de la un avocat care o anunță că Aurel Frățilă, tatăl copiilor lor, a fost arestat. Acesta a fost extrădat în SUA și acuzat de terorism.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre