Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a câștigat „bătălia” cu familia Bădălău. Până la urmă femeile nu au avut de ales

Bianca Drăgușanu a câștigat „bătălia” cu familia Bădălău. Până la urmă femeile nu au avut de ales
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu deja de câțiva ani, iar de unul sunt mai lipiți ca niciodată. Dovezile de iubire din partea fiecăruia nu contenesc.

Încă de când a început relația lor nu a fost privită cu ochi buni nici de fosta soție a omului de afaceri, dar, mai ales, nici de membrii familiei acestuia. Familia Bădălău nu a vrut-o pe Bianca în viața lor și s-au opus cât de mult au putut. Au existat inclusiv mărturii despre „pactul” făcut între mama lui Gabi Bădălău și fosta noră, Claudia Pătrășcanu, pentru a o îndepărta pe Bianca din schemă.

Și alte voci care au spus că nici „mama soacră” și nici sora lui Gabi Bădălău nu au agreat-o deloc pe întreprinzătoarea Bianca Drăgușanu. S-ar fi pus la cale strategii de îndepărtare a ei, etc.  Un fel de „urzeala tronurilor” din Bolintin.

Bianca Drăgușanu a fost acceptată de familia Bădălău. Iată dovada

Numai că, în final, Bianca a trebuit să fie acceptată. Îndrăgostit peste poate de blondină e Gabi Bădălău și, de o vreme, nu mai contenește cu postările pline de iubire alături de aceasta. Iar aseară s-a consumat un moment istoric în relația lor. Bianca Drăgușanu a participat la aniversarea surorii lui Gabi Bădălău. Fetele s-au îmbrățișat, au dansat pe manele, s-au distrat copios. Asta după ce la nunta Sabinei Bianca nu s-a numărat printre invitați.

Drăguță cum numai ea știe să fie, Bianca Drăgușanu s-a „revanșat” pentru primirea călduroasă în sânul familiei Bădălău și a postat pe contul său de socializare mai multe imagini cu domeniul pentru evenimente al acestora, unde a și avut loc petrecerea la care s-a cântat și s-a dansat pe hitul momentului: „Frumoasa frumoaselor, păpușa Barbie  / Dacă te duc la Dubai te fură arabii / Ești prea frumoasă, o să mă dai de belea / Dacă o încearcă vreunu cade-n mâna mea”. Bianca Drăgușanu este urmărită de peste 1.100.000 de fani, iar orice reclamă a ei costă pe măsură.

Blondina s-a „revanșat” în postări

Mai mult, pentru a dovedi faptul că a fost primită în sânul familiei, Bianca a postat, în feed de data aceasta, imagini cu ea și Sabina, sora lui Gabi Bădălău, îmbrățișate și zâmbitoare de parcă ar fi cele mai bune prietene. „La multi ani Sabina ! 🥰💗”, a scris Bianca Drăgușanu în postarea în care a etichetat și locul de evenimente care, în acte, aparține Sabinei.

Bianca Drăgușanu și Sabina Bădălău par cele mai bune prietene. Acum un an mesajul era: „Dacă mă placi bine, dacă nu, du-te-n papuc”

Asta după ce, acum exact un an, le transmitea  mamei lui Gabi Bădălău și surorii sale un mesaj direct: „Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare. Eu nu îmi doresc o relație cu o persoana care nu își dorește o relație cu mine. Doamne ferește, dar ce, eu nu am demnitate! Poate să fie președintele țării și prim ministru. Nu mă interesează. Dacă mă placi bine, dacă nu, du-te-n papuc”.

Sursa for / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre