Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a înțeles unde a greșit după despărțirea de Bădălău. A aruncat mănușa albă

Bianca Drăgușanu a înțeles unde a greșit după despărțirea de Bădălău. A aruncat mănușa albă
Biancăi Drăgușanu parcă i s-a luat un văl de pe ochi de când nu  mai face un cuplu cu Gabi Bădălău. A realizat că toate certurile cu Claudia Pătrășcanu au fost nefondate.

Bianca Drăgușanu vrea să facă un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni: să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Vedeta consideră că cele două s-au certat fără motiv „din cauza cuiva care nu a meritat niciodată”.

Bianca Drăgușanu vrea să îngroape securea războiului cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. S-a săturat de atâtea discuții și probleme și consideră că principalul vinovat în toată această situație nu e decât afaceristul. Bianca i-a deschis un proces de defăimare cântăreței, iar daunele pe care le-ar cere, spun sursele, se ridică la valoarea de 50.000 de euro.

Bianca Drăgușanu: „Am intrat într-un conflict cu o femeie datorită unui personaj care nu mi-a făcut foarte mult bine nici mie, nici ei”

Bianca Drăgușanu vrea să încheie orice dispută cu Claudia Pătrășcanu

„Acestea sunt niște acțiuni ale trecutului, pe care cumva le regret. Am intrat într-un conflict cu o femeie datorită unui personaj care nu mi-a făcut foarte mult bine, nici mie, nici ei, și cumva regret acest conflict, pentru că dacă eram destul de înțelepte amândouă, nu se întâmpla. Ea a zis, eu am zis, și am ajuns să ne certăm fără motiv, din cauza cuiva care nu a meritat niciodată, nici timpul ei, nici timpul meu”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

„Eu nu vreau să fiu maimuța din circ”

Bianca a realizat că vinovatul pentru problemele sale cu Claudia a fost doar Bădălău

Bianca a decis ca de acum înainte, indiferent cine va fi personajul care o provoacă să-și vadă de treaba ei și să nu mai dea nici un drept la replică. Pentru că nu mai vrea să fie „maimuța din circ”. De asemenea, susține cu tărie că nu are nici o legătură amoroasă cu cineva.

„Este evident că atâta timp cât eu voi da apă la moară, circul va continua. Eu nu vrea să fiu maimuța din circ, eu știu ce urmează și anticipez foarte bine lucrurile, eu știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărate.

Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou”, a mai declarat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre