Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a invitat la ziua ei numai femei. Bădălau a dansat stingherit printre ele

Bianca Drăgușanu a invitat la ziua ei numai femei. Bădălau a dansat stingherit printre ele
6 martie a fost o zi pe care Bianca Drăgușanu nu o va uita niciodată. Cea mai sexy blondă a României a schimbat prefixul.

Bianca Drăgușanu a avut cea mai frumoasă zi de naștere. Cine a fost lângă ea într-un moment atât de special.

Bianca Drăgușanu a invitat la ziua ei numai femei. Bădălau a dansat stingherit printre ele

Viața Biancăi Drăgușanu e mai frumoasă ca niciodată. Are o familie minunată, un copil pe care-l adoră și un iubit celebru. Chiar dacă între cei doi nu a fost doar lapte și miere mereu, indiferent cât de grave au fost problemele, Bianca și Gabi Bădălău au putut să le facă față cu brio. Pentru că a schimbat prefixul și a împlinit 40 de primăveri, blondina a ales ca anul acesta să aibă două petreceri: una acasă, în pijamale, alături de cele mai buni prietene și cealaltă la restaurant.

Toată lumea a purtat roz

Petrecerea din casa Biancăi Drăgușanu a fost ca în povești și s-a desfășurat într-un moment romantic, de unde nu au lipsit zecile de baloane roz. Iubita lui Bădălău a purtat o pijama extrem de sexi, care i-a scos în evidență silueta perfectă. De asemenea, prietenele ei au ales aceeași culoare și s-au distrat de minune.

Până și tortul a fost făcut de sexul feminin și decorat cu multe fructe. Bianca a înregistrat totul și a postat pe contul său de socializare, iar fanii au fost extrem de fericiți și i-au transmis blondinei zeci de mesaje de felicitare.

De ce a invitat Bianca doar femei

După ce s-a terminat petrecerea în pijamale, fetele s-au schimbat în cele mai frumoase ținute și au plecat la restaurant. Bianca a strălucit într-o rochie albă cu un decolteu ce l-a amețit pe Gabi Bădălău, care nu a mai scăpat-o din ochi. Anul acesta, Bianca a ales să invite doar fete la ziua ei de naștere, probabil pentru a nu mai da loc de nici o scenă de gelozie din partea afaceristului.

Care, dată fiind situația, a dansat printre cele mai frumoase domnițe. Pe Bianca nu a deranjat-o deloc acest lucru, așa că și-a unduit trupul bine lucrat pe ritmuri de manele. Alături de Bianca a fost și mama vedetei, dar și micuța Sofia Natalia care a purtat o ținută pe măsură, Vica Blochina, dar și Alice Constantinică și Simona Chițac.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre