Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, atac frontal la Bădălău pe modelul Shakira: „Își dorește să conducă Dacii, cu Ferrari nu știe!”

Bianca Drăgușanu, atac frontal la Bădălău pe modelul Shakira: „Își dorește să conducă Dacii, cu Ferrari nu știe!”
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău tocmai au bifat o nouă despărțire, înainte de Crăciun, afaceristul preferând o blondină mai tânără, instructoare de fitness, în locul divei care l-a bucurat în ultimii ani.

Bianca Drăgușanu, atac frontal la Bădălău. Toată lumea mondenă e cu ochii pe ei. Rămân despărțiți sau se împacă, din nou, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Până să aflăm răspunsul la întrebare, șatena se lansează într-un atac frontal la adresa fostului iubit și al noii sale cuceriri. Chiar dacă se ține tare și își umple timpul petrecând momente superbe cu fiica sa, ori ieșind cu prietenele la restaurant, Biancăi Drăgușanu nu îi este chiar ușor cu trecerea pe care a făcut-o cel care i-a fost alături în ultimii ani.

Bianca Drăgușanu spune că „doar moartea e definitivă”, deci s-ar putea împăca cu Bădălău (Sursa foto: Instagram)

Așa cum știați, zilele trecute, Gabi Bădălău a anunțat pe rețelele sociale despărțirea. „După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor…separați. The end”, a transmis Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău a anunțat pe Instagram despărțirea de Bianca Drăgușanu (Sursa foto: Instagram)

Apoi a schimbat sala de fitness unde se antrena el și Bianca, și unde se spune că a pus mâna pe antrenoarea cu care a înlocuit-o pe fosta vedetă de la Kanal D2.

Bianca Drăgușanu, atac la Bădălău pe modelul Shakira

Între  timp, Gabi Bădălău pare că ar vrea să o aducă pe Bianca înapoi în viața lui. Și îi trimite în întâmpinare reporteri care să-i transmită, pesemne neavând curaj să îi spună direct. Bianca Drăgușanu a ieșit la atac după modelul Shakirei. Vă amintiți cum columbiana a lansat mai multe melodii în care vorbește despre alegerile fostului ei partener, care a preferat o alta în locul ei, comparațiile fiind savuroase.

Bianca Drăgușanu o compară pe noua iubită a lui Gabi Bădălău cu o „Dacie” în timp ce ea e un Ferrari (Sursa foto: Instagram)

Mesajul Biancăi pentru fostul iubit și noua lui metresă e cât se poate de dur. „Își dorește să conducă Dacii, cu Ferrari nu știe!”, acesta e mesajul Drăgușancei. „Ești vreun Cupidon, avem telefoane”, a mai replicat Bianca reporterului care a urmărit-o la restaurant ca să îi transmită că Gabi Bădălău ar vrea-o înapoi. Șatena nu spune că despărțirea e definitivă, dar e nemulțumită de alegerile fostului iubit de a comunica prin mesaje pe rețelele sociale în loc să o facă direct. Ei îi trebuie un bărbat muncitor, nu unul care scrie pe Instagram, ca o femeie, a mai replicat aceasta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre