Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, ce ți-ai făcut la nas?! Apariție de infarct

Bianca Drăgușanu, ce ți-ai făcut la nas?! Apariție de infarct
Bianca Drăgușanu șochează din nou. Se pare că frumoasa blondă are două linii pe care le urmează orbește, în ceea ce privește aspectul fizic: buze cât mai mari și nas cât mai mic.

Iată că fosta prezentatoare tv a reușit să-și atingă ambele țeluri, însă nu puțini ar spune că a mers poate prea departe.

În ultima filmare pe care a făcut-o publică pe contul ei de Instagram, Bianca apare fericită, bucuroasă că este în compania iubitului ei, Alex Bodi, însă nasul ei pare puternic modificat.

Buzele mari și cărnoase, operate de estetician, au acaparat, cumva, nasul, care și el se pare că s-a bucurat de câteva intervenții – nu neapărat chirurgicale. Acesta a ajuns să fie atât de mic încât chipul Biancăi pare ireal.

Câte intervenții estetice are Bianca Drăgușanu?

Blonda și-a pus silicoane în urmă cu 15 ani, în Germania, susțin apropiații săi, însă de atunci a schimbat cel puțin o dată protezele. Ea și-a făcut și liposucție modelatoare, și-a operat buzele și folosește periodic injecții de tip filler, pentru a estompa semnele de îmbătrânire și pentru a sculpta zonele corpului care nu i se pare satisfăcătoare.

S-au „redespărțit”, dar s-au reîmpăcat

Bianca și Alex Bodi, fostul ei soț, s-au împăcat. Aceștia s-au despărțit de nenumărate ori, iar ultima ceartă care i-a ținut separați a izbucnit chiar de ziua ei.  Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi nu a avut un comportament exemplar în noaptea în care cei doi trebuiau să sărbătorească doi ani de relație.

„N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru un post de televiziune.

Ca de fiecare dată, afaceristul a reușit să o împace pe Bianca. Reacția ei: „Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Fata unui cunoscut om din fotbal a murit brusc, în Franța. Șocul e imens

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre