Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, dezlănțuită total pe manele, la Cannes. Îi arată lui Bădălău că și ea e în Franța

Bianca Drăgușanu, dezlănțuită total pe manele, la Cannes. Îi arată lui Bădălău că și ea e în Franța
Gabi Bădălău a fost în Grecia, lat Mykonos cu noua sa iubită, rusoaica Daria, apoi în Franța, La Paris, cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, și cei doi fii ai lor. Bianca Drăgușanu nu a putu sta „pe sec” în România, așa că a plecat și ea. I-a luat urma fostului, și s-a dus tot în Franța.

Ajunsă la Cannes, Bianca Drăgușanu, îi arată lui Gabi Bădălău că este și ea în Franța. S-a dezlănțuit total pe manele, pe plajă, la o mega petrecere. Șatena s-a filmat într-una, ca să arate lumii cât de  mult se distrează și cum nu suferă nici măcar o secundă după bărbatul alături de care a trăit clipe de neuitat (dar și supărări care au dus la certuri și despărțiri urmate de împăcări) în ultimii patru ani.

A deschis dansul cu  maneaua ei preferată, „Toate diamantele”, chiar a fredonat, dansând dezinhibată. În final, nu s-a abținut și, în timp ce alte prietene mai mici de statură au dansat pe mese, ea, care e o femeie înaltă, a dansat urcată pe scaune, ca să îi arate lui Gabi Bădălău cât de bine se distrează fără el.

Fanii  vedetei i-au admirat ținuta provocatoare, care se asorta cu costumul de baie, lăsat să se vadă pe lângă material.

Bianca Drăgușanu, vacanță la Cannes, cu Tristan Tate

Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu merge la Cannes. În locația preferată și de Oana Roman,  vedeta a mai fost și în urmă cu șase ani, atunci aflându-se într-o companie masculină de milioane. În august 2018, Bianca a plecat singură pe Costa de Azur unde o aștepta milionarul britanic Tristan Tate. Aveau atunci două luni de relație, iar afaceristul a întâmpinat-o încă din aeroport.

În vara lui 2018, Bianca Drăgușanu s-a iubit câteva luni cu Tristan Tate; au mers inclusiv în vacanță la Cannes (Instagram)

Aceea a fost vara lor, în care s-au iubit pasional, dar relația le-a demonstrat, însă, că nu sunt așa compatibili cum credeau. Ambii au postat fotografii cu subînțeles de la Cannes,  și părea că totul merge de minune între ei, apoi și-au spus „Pa”.

Ulterior,  Tristan Tate a avut o replică acidă la adresa Biancăi Drăgușanu, susținând că nu i-a fost iubită nicio secundă. „Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta”, a scris Tristan Tate, pe rețelele de socializare, după ce a aflat că Bianca a vorbit despre relația cu el.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre