Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a stârnit publicul când a pășit pe covorul roșu la Cannes. Fotografii n-au iertat-o

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a stârnit publicul când a pășit pe covorul roșu la Cannes. Fotografii n-au iertat-o
Filmul despre celebrul tenismen, Nasty, a făcut o prezență bună la Festivalul de Film de la Cannes 2024, în timp ce protagonistul și ceilalți care apar în poveste au strălucit pe covorul roșu.

Festivalul de Film de la Cannes 2024 s-a încheiat duminică, iar documentarul despre viața și cariera tenismenului român devenit milionar, Ilie Năstase, a fost inclus în selecția oficială a filmelor prezentate, fiind proiectat în ultima zi a evenimentului de pe Riviera Franceză. Ilie a avut-o alături pe mai tânăra lui soție, Ioana Năstase.

Ioana si Ilie Nastase
Ioana, soția lui Ilie Năstase, a stârnit atenție când a pășit pe covorul roșu la Cannes (Facebook)

Ioana a stârnit publicul când a pășit pe covorul roșu la Cannes, înaintea evenimentului. Filmul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu a putut fi urmărit în secțiunea „Proiecții Speciale” din Programul Oficial.

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a stârnit publicul pe covorul roșu la Cannes

Cu un look absolut tânăr și formele puse atent în valoare, Ioana Năstase a știut cum să își prezinte silueta la cei 48 de ani ai săi. Ea a pășit pe covorul roșu într-o rochie cu umerii goi și decolteu adânc. Soția tenismenului a atras toate privirile și a stârnit publicul, în rochia sa albă, despicată provocator pe picior. Fotografii prezenți la Cannes nu au iertat-o.

Soția lui Ilie Năstase a fost în centrul atenției în fotografiile echipei filmului Nasty care a fost inclus în proiecțiile de la Cannes 2024 (Facebook)

Soția tenismenului apare și în fotografiile publicate de unul din marile branduri de costume, care le-a îmbrăcat pe toate vedetele masculine prezente în festival în legătură cu filmul Nasty. Ioana Năstase știe cum să atragă privirile și apare, strategic, în centrul multora din fotografiile care au devenit publice pe rețelele de socializare.

Ioana nu mai vrea să îi facă o fiică lui Nasty, așa cum își dorește el

Ilie și Ioana Năstase formează un cuplu de peste cinci ani. Ei s-au apropiat în anul 2018, iar din 2020 s-au căsătorit. Celebrul tenismen care a fost primul lider din clasamentul ATP ce și-a menținut poziția timp de 40 de săptămâni, spunea, anul trecut, cu ocazia aniversării a 77 de ani, că își dorește mult să devină tată încă o dată, pentru a șasea oară. Tânăra sa soție susține însă că timpul ei a trecut.

Ilie și Ioana Năstase sunt un cuplu din 2018, iar din 2020 s-au căsătorit (Facebook)

Ilie Năstase are o fată în vârstă de 49 de ani, Nathalie, care s-a născut la Paris, în Franța, din căsătoria tenismenului cu belgianca Dominique Grazia. De asemenea, în perioada  când era căsătorit cu Alexandra King, Ilie Năstase i-a înfiat pe Nicolas și Charlotte. După divorț, aceștia au rămas alături de mama lor, în Statele Unite ale Americii.

Ilie Năstase mai are două fete, Alessia și Emma, din relația cu Amalia Năstase, care i-a fost soție între 2004 și 2010. Pe de altă parte, Ioana Năstase, are ea însăși un băiat din prima căsătorie, Theodor, care, recent, a devenit el însuși tată.

Sursa foto: Facebook / Consiglieri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre