Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase, cea mai scumpă aniversare. Câți bani a scos din buzunar fostul sportiv, Ilie Năstase

Ioana Năstase, cea mai scumpă aniversare. Câți bani a scos din buzunar fostul sportiv, Ilie Năstase
Ioana Năstase are astăzi cea mai frumoasă zi. Și nu doar că-și serbează ziua de naștere, ci și pentru că darul este prețios.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase nu-și mai încape în piele de bucurie, pentru că are un obiect la care a visat mult.

Ioana Năstase, cea mai scumpă aniversare. Câți bani a scos din buzunar fostul sportiv, Ilie Năstase

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Ioana Năstase a vorbit despre aniversarea pe care o sărbătorește azi. Bruneta a ales să fie la mare, alături de cei mai buni prieteni, cărora trebuie să le arate noua sa achiziție. Este vorba de noul Range Rover, o bijuterie în toată regula.

Ioana n-a vrut să spună cât a costat, nici dacă Ilie Năstase a contribuit sau nu la darul prețios. însă pe site-ul oficial al firmei, se specifică să prețul de achiziție al mașinii începe de la peste 106.000 de euro, în funcție de dotări. Bruneta susține că nu are ce să-și mai dorească. E sănătoasă, are o familie minunată, așa că nu-i mai rămâne decât să-și trăiască viața la intensitate maximă.

„A costat destul de mult. Este modelul nou, 2022, 0 km”

„Sunt foarte bine, sunt fericită, mă simt foarte bine la vârsta pe care am împlinit-o astăzi. (…) E o mașină superbă, foarte frumoasă. Cât a costat, nu mai contează.

A costat destul de mult. Este modelul nou, 2022. 0 km. Oarecum (n.r a participat Ilie Năstase la mașină). Important e că am mașină. (…) Pe toți cei dragi sufletului meu îi voi avea alături astăzi. La mare sunt”, a măturisit Ioana Năstase.

Își face pensiune

Pentru că ajunge foarte des la Brașov ca să călărească, Ioana vrea să intre în lumea afacerilor și să deschidă o pensiune la munte. Ea și-a făcut toate planurile și spune că trebui să investească 250.000 de euro. Managerul locului va fi o bună prietenă.

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă.

Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre