Simona Ionescu / Redactor Șef

Sebastian Stan și iubita lui, în centrul atenției la Cannes 2024. Imagini rare cu superactorul român

Sebastian Stan și iubita lui, în centrul atenției la Cannes 2024. Imagini rare cu superactorul român
Actorul român Sebastian Stan se transformă pe zi ce trece într-una din vedetele tot mai urmărite de la Hollywood. După ce a și-a consolidat cariera în rolul unui personaj din Universul Marvel, românul a primit un rol aparte, interpretându-l pe fostul președinte american Donald Trump, în The Apprentice, film care a avut premiera de două zile.

Zilele acestea, Sebastian Stan a devenit vedeta mondenă a Festivalului de Film de la Cannes 2024. Presa de peste Ocean nu a ratat momentul, iar actorul român a ajuns pe prima pagină după ce a avut o apariție rară pe covorul roșu, alături de Annabelle Wallis, iubita sa.

Annabelle Wallis este o actriță engleză cunoscută pentru rolurile sale ca Jane Seymour, în drama de epocă The Tudors, Grace Burgess, în drama BBC Peaky Blinders, Mia Form, în filmul de groază supranaturală Annabelle, Jenny Halsey, în filmul de aventură supranaturală The Mummy, Sandra, în Silent Night și Madison.

Sebastian Stan, vedetă mondenă la Festivalul de Film de la Cannes

Conform E! News, Sebastian Stan și Annabelle Wallis au stârnit primele zvonuri despre o posibilă relație acum doi ani. De atunci au păstrat însă multă discreție în ceea ce privește relația. Acum ei au pășit  împreună pe covorul roșu, la Cannes, pe 20 mai, pentru premiera noului film al lui Sebastian Stan, The Apprentice.

Sebastian Stan și iubita sa, Annabelle Wallis au pozat împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2024, înainte de premiera filmului în care actorul îl interpretează pe tânărul Donald Trump.

Într-o fotografie de la eveniment, Sebastian, în vârstă de 41 de ani, se apleacă aproape de Annabelle, în vârstă de 39 de ani, în timp ce ea privește peste umăr, zâmbindu-le fotografilor. Ambii actori erau îmbrăcați elegant pentru această ocazie: bărbatul într-un smoking, iar frumoasa sa parteneră într-o rochie lungă, parțial transparentă, strălucitoare. Pentru a-și completa look-ul, Annabelle și-a lăsat liber părul lung și a completat aspectul elegant doar cu o simplă brățară de argint.

O poveste de iubire ținută la secret

Premiera filmului The Apprentice – în care joacă și Jeremy Strong, în rolul lui Roy Cohn, și Maria Bakalova în rolul Ivanei Trump – marchează o apariție rară a cuplului, care a stârnit primele zvonuri despre relația lor în mai 2022, când au fost văzuți împreună la petrecerea de 36 de ani a lui Robert Pattinson.

Sebastian Stan și iubiat sa, Annabelle Wallis au pășit împreună pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2024 înainte de premiera The Apprentice (Instagram)

De când au fost asociați, au mai fost surprinși împreună în public doar de câteva ori. În decembrie 2022 au fost fotografiați ținându-se de mână în timpul unei plimbări cu câinele lui Annabelle, Zeus,  prin New York.

Ce spune Sebastian Stan despre iubire

Deși Sebastian Stan a fost foarte atent în ceea ce privește păstrarea discreției în jurul relației sale, actorul din Universul Marvel a vorbit deschis despre cum filmele i-au influențat și lui modul în care percepe iubirea. „Această idee, pe care o vedem adesea în filmele Disney și în poveștile din copilărie, a explicat Sebastian Stan într-un interviu pentru SiriusXM, despre o persoană care va veni și va fi un protector sau salvator într-un fel – cred că trebuie să o reevaluăm.

Trebuie să înțelegem cum aceste narațiuni ne influențează subconștientul pe măsură ce întâlnim oameni. Pentru că, a continuat el, adesea întâlnim oameni și căutăm dovezi ale anumitor lucruri despre care am auzit, și nu ne uităm cu adevărat la cine sunt ei”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre