Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine se iubește Sebastian Stan, celebrul actor român de la Hollywood

Cu cine se iubește Sebastian Stan, celebrul actor român de la Hollywood
Pe Sebastian Stan cei mai mulți îl știu ca fiind singurul actor român celebru la Hollywood, cel care a reușit performanța de a semna contract cu franciza americană de super-eroi Marvel pentru o serie de 9 producții. Puțini însă știu ce face Sebastian Stan atunci când nu filmează și cine este jumatea lui mult iubită.

Sebastian Stan este ocupat zilele acestea, după ce vestea că acesta este în negocieri cu platforma de film Hulu pentru rolul lui Tommy Lee s-a răspândit cu rapiditate. Conform revistei Variety, actorul român este în pline negocieri pentru rolul bateristului Tommy Lee Jones din noua miniserie Hulu, în timp ce actrița britanică Lily James ar putea juca rolul Pamelei Anderson. 

Sebastian Stan nu este la prima prestație actoricească de anvergură, căci romanii l-au mai putut vedea pe celebrul actor român în producții Marvel cum ar fi “Căpitanul America – Soldatul Iernii”, dar și în seriale de televiziune precum “Gossip Girl” sau “A fost odată ca niciodată”. 

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o actriță spaniolă 

Totuși, când nu este la filmări, Sebastian Stan petrece timpul cu iubita sa, o actriță de origine spaniolă pe nume Alejandra Onieva. Deși există o diferență de 10 ani ca vârstă între cei doi, Onieva (28 de ani) și Sebastian Stan (38 de ani), par că nu-și mai pot dezlipi privirile unul de celalalt. 

Alejandra Onieva / Sursa foto: Facebook

După ce în vară cei doi și-au petrecut vacanța în Ibiza, în urmă cu doar o luna au plecat într-o a doua vacanță, în plină pandemie, în Tulum, pe coasta de est a Mexicului. Întorși în Los Angeles, cei doi îndrăgostiți au fost văzuți zilele trecute pe străzile din L.A. în ținute lejere și cu măști pe față, probabil în drum spre casă. Aceștia aveau caserole cu mâncare în mâini, semn că ieșiseră să-și procure prânzul. 

Sursa foto: dailymail.com

Sebastian s-a născut în Constanța. Părinții săi au divorțat când acesta avea doi ani. Când avea opt ani, Sebastian împreună cu mama sa, Georgeta Orlovschi, s-au mutat pentru o vreme în Viena, Austria, unde Georgeta a fost angajată ca pianistă, în urma Revoluției Române din decembrie 1989. La vârsta de zece ani, Sebastian a jucat primul său rol într-un film numit: ”Fragments of a Chronology of Chance”, de directorul austriac Michael Haneke. După patru ani, acesta s-a mutat în Comitatul Rockland, New York, Statele Unite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre