Simona Ionescu / Redactor Șef

Sebastian Stan, românul de la Hollywood l-a studiat pe Trump din cap până-n picioare. Primele imagini filmate

Sebastian Stan, românul de la Hollywood l-a studiat pe Trump din cap până-n picioare. Primele imagini filmate
Înaintea cursei pentru președinția Americii, în care s-a înscris și își face campanie puternică, Donald Trump are emoții legate de filmul care îi face biografia. Un actor român  dă viață personajului.

Au apărut primele imagini filmate din viitorul lungmetraj despre ascensiunea lui Donald Trump. Un actor român cu notorietate la Hollywood îl interpretează pe celebrul om de afaceri care a  pornit acum în a doua cursă pentru a câștiga președinția Statelor \unite ale Americii. Prin intermediul trailerului filmului biografic „The Apprentice”, primele imagini cu actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump au fost aduse în atenția publicului.

Filmul e cotat pentru un premiu la Cannes

Acest lungmetraj regizat de Ali Abbasi a fost selectat pentru competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes din 2024. În film, Sebastian Stan interpretează o versiune mai tânără a lui Donald Trump, urmărind ascensiunea sa către putere prin intermediul unui pact pe care-l încheie cu influentul avocat de extrema dreaptă și intermediar politic Roy Cohn, interpretat de Jeremy Strong. Actorul român l-a studiat pe Donald Trump din cap până-l picioare ca să intre perfect în rol.

Actorul Sebastian Stan îl interpretează pe Donald Trump în filmul „The Apprentice”

Sinopsisul filmului promite o „scufundare în adâncurile imperiului american”, iar acest aspect pare să stârnească interesul în ambele tabere ale spectrului politic american.

Un român star la Hollywood, în rolul lui Donald Trump

„The Apprentice” se anunță a fi un film provocator, având în vedere subiectul său sensibil și distribuția talentată. Alături de Sebastian Stan și Jeremy Strong, filmul îi aduce în distribuție pe Maria Bakalova, care o interpretează pe Ivana Trump, și pe Martin Donovan, în rolul lui Fred Trump Sr.

Cu toate acestea, competiția pentru trofeul Palme d’Or 2024 la Cannes se anunță acerbă în acest an, având în vedere prezența altor filme remarcabile în competiție, precum „Megalopolis” regizat de Francis Ford Coppola și „Kinds of Kindness” regizat de Yorgos Lanthimos.

Amintim că actorul român Sebastian Stan, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Marvel și pentru recenta sa performanță din „A Different Man”, a fost recompensat în februarie la Festivalul Internațional de Film de la Berlin cu Ursul de Argint pentru cel mai bun actor în rol principal. Astfel, speranțele sunt mari pentru interpretarea sa în „The Apprentice”, iar apariția sa în rolul lui Donald Trump este cu siguranță una așteptată de fanii filmului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre