Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Capatos au ajuns să se dușmănească. Prezentatorul o pune la zid: „Alte femei nu intră în…”

Bianca Drăgușanu și Capatos au ajuns să se dușmănească. Prezentatorul o pune la zid: „Alte femei nu intră în…”
Odinioară colegi de platou, Bianca Drăgușanu și Dan Capatos au ajuns la replici tăioase. Insinuările prezentatorului au umplut-o de nervi pe afaceristă.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, prezentatorul și Bianca Drăgușanu s-au contrat. Prezentatorul n-a mai rezistat și i-a spus fostei sale colege că ea își dorește să fie mediatizată.

Capatos îi ține piept Biancăi

Chiar dacă spune că își dorește o viață frumoasă și mai ales liniștită, Bianca Drăgușanu reușește mereu să intre în probleme. Aflată în scandal cu fostul iubit, Gabi Bădălău, care a mărturisit că l-ar fi înșelat chiar cu medicul său estetician Auday Al-Ahmad, Bianca a negat acest lucru și într-un interviu pentru Xtra Night Show.

Bianca nu s-a rezumat doar la asta și a început un schimb de replici dure cu Dan Capatos. Care, i-a spus că sunt milioane de femei în România, care nu au intrat în atât de multe scandaluri ca ea.

Capatos: „Te întreb, tu crezi că ai vreo vină că ești atât de mediatizată sau nu? Dacă vrei să fii discretă, ești discretă!”

Bianca Dragusanu, replici dure cu Capatos

„Toate scandalurile astea de ce ți se întâmplă doar ție? Dacă ești cea mai loială, cea mai fidelă, cea mai cuminte și cea mai ok femeie, de ce nu se întâmplă altor 2 milioane, 5 milioane de femei din țara asta?!”, a declarat Dan Capatos. Imediat, Bianca a luat foc și i-a cerut fostului coleg să închidă acest subiect.

Prezentatorul însă a continuat: „Te întreb, tu crezi că ai vreo vină că ești atât de mediatizată sau nu? Dacă vrei să fii discretă, ești discretă!”. Bianca s-a enervat și a punctat că „dacă nu mai vreau să fiu mediatizată, nu mai vreau”.

Nici Capatos nu s-a lăsat și a ripostat: „Da? Foarte bine, dar hai să și demonstrezi dacă nu mai vrei asta”.

Recent, Bianca a fost văzută la restaurant alături de Alex Bodi. Cei doi au luat masa în liniște și există zvonuri că și relația dintre afacerist și Ema Uta ar fi acum cu probleme. Să se reînnoade oare povestea de iubire dintre Bodi și Drăgușanu? Sau e doar o chestiune de „afaceri”?

Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender din România, a dat-o de gol pe Bianca Drăgușanu

Scandalul la care se referea și Capatos a izbucnit în presa mondenă înainte de declarațiile lui Bădălău și ale Biancăi.

Cea mai cunoscută femeie transgender din România, Amarah i-a dat lovitura Biancăi, povestind cum l-a înșelat blonda pe Bădălău. Cu cine? Chiar cu medicul estetician al lui Amarah. Transgenderul merge și mai departe și face acuzații periculoase. A spus că Drăgușanu ar avea legături și cu mafia din București.

„Mie nu îmi este frică. Eu nu vreau nici un ban”

Cel mai cunoscut transgender din România despre Bianca Drăgușanu

„Sunt atacată în judecată! Voi fi sau sunt atacată în judecată de două părți: din partea clinicii și din partea Bianca. Bianca Drăgușanu cu fostul meu medic formează un cuplu. Eu toate injectările pe care le-am făcut sunt reușite. Bianca l-a înșelat pe Gabi Bădălău cu medicul meu estetician, medicul meu estetician a înșelat-o pe fosta lui logodnică cu Bianca Drăgușanu.

Un circ total! Să vă explic cine e Bianca Drăgușanu din punct de vedere al influenței pe București. Are legături cu mafioți, interlopi, persoane dure… Ceea ce face Bianca Drăgușanu este să manipuleze persoane prin aceste puteri. Mie nu îmi este frică! Eu nu vreau niciun ban!, a povestit Amarah pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre