Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu e bunul sămăritean sau e implicată într-o acțiune de marketing? Internauții nu prea cred întâmplarea cu banii găsiți

Bianca Drăgușanu e bunul sămăritean sau e implicată într-o acțiune de marketing? Internauții nu prea cred întâmplarea cu banii găsiți
Norocoasă din fire, Bianca Drăgușanu face bani pe bandă rulantă dar, mai nou, îi și găsește pe drum.

Bianca Drăgușanu nu pierde vremea și reușește mereu să-i uimească pe fani. Ce s-a mai întâmplat de data asta.

Bianca Drăgușanu e bunul samaritean sau e implicată într-o acțiune de marketing? Internauții nu prea cred întâmplarea cu banii găsiți

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu a împărtășit cu urmăritorii săi un episod prin care a trecut astăzi. În timp ce se plimba cu o bună prietenă prin mall, fosta asistentă TV a găsit o sacoșă unde erau nici mai mult, nici mai puțin, decât 21.000 de euro. Prietena blondei a sunat imediat la poliție și le-a spus oamenilor legii cu ce se confruntă, fără să aibă nici o umbră de tentație în a păstra suma de bani.

Îl cunoștea pe posesorul banilor

Alături de bani, Bianca a găsit și un pașaport, iar când s-a uitat pe document, a realizat că știe cine e bărbatul. Este vorba despre un domn pe care l-a cunoscut la un eveniment organizat de publicația Viva, cu câteva luni în urmă, a cărui fiică e pur și simplu îndrăgostită de rochiile pe care le creează vedeta.

„Întâmplător cunoșteam cetățeanul”

„Doamnelor și domnilor, să vă povestesc ce s-a întâmplat astăzi. Am venit în mall Băneasa unde m-am întâlnit cu prietena mea, Andreea (…) și am găsit o pungă cu 21.000 de euro. Prietena mea a sunat la poliție după ce mi-a cerut sfatul. Știu că pare puțin telenovelă, dar așa este.

A sunat la poliție și întâmplător sau nu cunoșteam cetățeanul de la poliție pentru că în pungă era un pașaport. Întâmplător cunoșteam cetățeanul pentru că acum trei luni după petrecerea Viva, alături de prietenele mele am luat cina la un restaurant din Capitală, unde acest domn, a venit însoțit de fiica lui care îmi iubește rochiile, de vreo 21 cred, una dintre fane.

„Nu ni s-a spus nici măcar mulțumesc”

Mi-a cerut politicos să facem schimb de numere de telefon pentru că fiica lui și-ar dori să-i fac niște rochii, să o consiliez pentru următoarele evenimente. A venit poliția, aveam numărul de telefon al omului, a venit omul, și de aici întreaga procedură… a trebuit să plece la poliție.

Una peste alta ea este eroina, peștișorul care a găsit bănuții. Am făcut o faptă bună pentru care nu ni s-a spus nici măcar mulțumesc. Dar faptele bune se întorc însutit, înapoi”, a spus Bianca pe contul de socializare. Ulterior, blonda a revenit cu un update, anunțându-și fanii că, după ce a terminat treaba cu poliția, domnul s-a reîntors în mall, le-a mulțumit fetelor pentru ajutor și au savurat împreună o cafea.

Tot pe conturile de socializare, Bianca a stârnit o groază de reacții. Și unele nu foarte frumoase. Fanii ei o acuză pe alocuri că ar fi înscenat acest fapt eroic al unei prietene, pentru publicitate, și tot ea a dat pontul presei. Mai mult, într-una dintre filmările în care Bianca povestește ce s-a întâmplat în mall apare și o jurnalistă cu care pare în relații foarte apropiate.

Sursă foto: instagram, spynews

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre