Pasionată de MMA, Bianca Drăgușanu dă cu pumnii de plăcere: „Nu o fac pentru bani”

Pasionată de MMA, Bianca Drăgușanu dă cu pumnii de plăcere: „Nu o fac pentru bani”
Cu puțin timp în urmă au apărut zvonuri că Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu ar urma să aibă un meci în ring. Ce spune blondina.

Bianca Drăgușanu are o viață frumoasă și face orice cu mare plăcere. Ăsta e marele secret al ei.

Pasionată de MMA, Bianca Drăgușanu se luptă de plăcere. „M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

Contactată de reporrterii de la de la Spectacola, pentru a afla adevărul despre așa zisul meci dintre Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu, cea mai sexy blondă din showbizz-ul românesc a mărturisit că este pasionată de ani buni de MMA, dar nu se va lupta niciodată pentru bani, ci doar din plăcere. În plus, spune Bianca, acest sport face parte din rutina sa zilnică, ea îmbinând antenamentele cu cele din sala de fitness. Rezultatul este un trup perfect.

„Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani, eu dacă mă lupt, mă lupt de plăcere. Îmi place MMA-ul. Merg de două, trei ori pe săptămână și fac cam de trei ani. Chiar îmi place, mă simt foarte bine. Sunt foarte disciplinată și o fac ca un ritm de viață, face parte din rutină. Antrenamentele la sală le bag între”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă”

Pe de altă parte, Bianca susține că a avut noroc în viață, pentru că tot ceea ce face este din plăcere și atunci îmbină utilul cu plăcutul, iar banii vin pe bandă rulantă. „Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi.

Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra. Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea”, susține Bianca.

Sursă foto: instagram, spectacola