Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu e pe Coasta de Azur?

Bianca Drăgușanu e pe Coasta de Azur?
Bianca Drăgușanu a fost în atenția presei în weekendul trecut, când s-a aflat la Mamaia și a etalat trupul superb, în poziții foarte sexy. Iată că acum, a postat o fotografie tot de la mare, de pe Coasta de Azur. ”Iubesc vara”, spune blondina.

Bianca Drăgușanu (38 ani) a fost la mare, la Mamaia, cu fiica ei de 4 ani, Sofia, cu iubitul și cu prieteni. Și-a etalat trupul și a făcut paradă de costume de baie minuscule. A postat numeoase fotografii în care explica de ce bronzul ei este perfect și cum își menține silueta. Nu uita să facă reclamă ceiurilor pe care le bea și cosmeticelor pe care le folosește. Acum, spune că se află pe Coasta de Azur.

Dintr-o fotografie postată joi, 23 iulie, aflăm că Bianca Drăgușanu se află pe Coasta de Azur, la Villefranche-sur-Mer

Bianca Drăgușanu e pe Coasta de Azur?

Weedendul trecut, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au relaxat pe litoral, alături de câțiva prieteni și apropiați.

”Iubesc vara, iubesc să arăt impecabil și asta mă motivează să fac zilnic diverse activități pentru starea mea de bine. Printre ele, beau ceaiuri care mă ajută de câteva luni să îmi țin sub control greutatea, pofta de mancare și să îmi hidratez corpul, ele fiind concepute din plante și fructe uscate!”, a postat blondina.

 

Dintr-o fotografie postată joi, 23 iulie, aflăm că Bianca Drăgușanu se află pe Coasta de Azur, la Villefranche-sur-Mer. Tot ea a povestit că fiica ei, Sofia (4 ani) urmeză să petreacă timpul cu tatăl ei, Victor Slav.

”Sofia face 4 ani și merge la mare de când avea 3 luni, deci este cum ar fi al patrulea an în care am venit cu ea la mare. Ne-am întors deja la București, dar urmează să mai vină la mare încă o tură cu tatăl ei, după care mai merge o dată cu mine și cu Alex”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, operată din cap, până în picioare

Având în vedere dorința sa de a se transforma radical și de a-și îmbunătăți imaginea, Bianca Drăgușanu a trecut de-a lungul timpului prin mai multe intervenții estetice, pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Blonda nu mai seamănă acum deloc cu tânăra care a participat acum mulți ani la emisiunea „Din dragoste”, cea mai recentă „achiziție” în plan estetic fiind posteriorul „tunat”.

Fotomodelul Bianca Drăgușanu a devenit un nume vestit și peste graniță, însă nu cu vreo performanță artistică, ci datorită numărului impresionant de operații estetice. Jurnaliștii britanici scriu despre planurile Biancăi de a deschide „o școală de dive”.

Recent, Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu afaceristul Alex Bodi. După ce bărbatul a putut părăsi izolarea, cei doi au evadat la Mamaia. Bianca și Alex sunt împreună de numai doi ani, însă s-au despărțit și împăcat mai mult decât o fac majoritatea cuplurilor într-o viață. Numai în ultimele luni, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat de trei ori, s-a despărțit și s-a împăcat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre