Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu iar a intrat în bucluc. De data asta la Roma. „Am făcut un circ. Dar circ…”

Bianca Drăgușanu iar a intrat în bucluc. De data asta la Roma. „Am făcut un circ. Dar circ…”
Când ai bani de îi întorci cu lopata așa cum e cazul Biancăi Drăgușanu, parcă nimic nu pare imposibil și ai impresia că totul ți se cuvine.

N-a început bine anul și Bianca Drăgușanu a dat cu stângul în dreptul. Recent, aceasta a avut parte o situație care a scos-o din minți.

Bianca Drăgușanu iar a intrat în bucluc. De data asta la Roma. „Am făcut un circ. Dar circ…”

A simțit că are nevoie de un moment de relaxare, așa că Bianca Drăgușanu și-a luat o prietenă și au dat fuga la Roma. Ce s-a dorit a fi o vacanță pe cinste, era pe punctul de a se transforma într-un coșmar. Când a intrat în camera de hotel, Bianca a făcut o criză de nervi, pentru că nu era cea văzută în fotografii. Imediat, i-a tras de urechi pe angajați și a cerut să fie mutată într-o altă cameră.

„Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi”

„Pe la Roma am pățit ( n. red. nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătură cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi.”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir.

La Monaco a fost… gazată și prăduită

Dar nu e pentru prima dată când Bianca are parte de situații neprevăzute. Cu ceva timp în urmă și-a stricat și vacanța de la Monaco, unde a fost jefuită de cele mai de preț lucruri. Asta după ce a fost urmărită cu drone mai multe zile, apoi… gazată în camera de hotel.

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră. Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine.

Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră. Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață. Ne-au filat cu drona două trei zile.”, s-a destăinuit vedeta într-o emisiune televizată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre