Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, în lacrimi. A dus-o pe micuța Sofia la spital

Bianca Drăgușanu, în lacrimi. A dus-o pe micuța Sofia la spital
Sofia are mari probleme de sănătate și mama face orice ca să o ajute. Bianca Drăgușanu și-a dus fetița la spital.

De o lună și ceva, Bianca Drăgușanu nu mai are liniște. Fetița ei nu se simte bine și a cerut ajutor medical.

Bianca Drăgușanu, în lacrimi. A dus-o pe micuța Sofia la spital

Când vine vorba de copilul ei, Bianca Drăgușanu uită de toți și de toate. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru Fanatik că cea mică e bolnavă și nu știe ce să-i mai facă. Vedeta a dus-o la spital, unde medicii i-au făcut toate analizele. Bianca așteaptă acum rezultatul doctorilor.

”Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv.

Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune. Să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează” a mărturisit, supărată, Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Alex Bodi nu poate să o uite

Nici Alex Bodi nu trece printr-o perioadă prea bună. După toate problemele cu poliția și despărțirea de Daria Radionova a înțeles că singura femeie pe care nu o poate uita este Bianca. Acesta a mărturisit acest lucru într-un interviu, în care a mai spus că simte că relația lui cu fosta soție nu s-a sfârșit pentru totdeauna.

”Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută. Azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Sursă foto: impact.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre