Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, protest legat de inundații. Diva îi pune la zid pe toți

Bianca Drăgușanu, protest legat de inundații. Diva îi pune la zid pe toți
Bianca Drăgușanu este o vedetă atent urmărită de milioane de români. Este și mamă, și femeie de afaceri, și se descurcă bine. Se știe despre ea că este foarte directă și spune tot ce îi trece prin minte.

Abia întoarsă din vacanța petrecută în Grecia alături de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu s-a lansat într-un protest legat de inundații. Diva îi pune la zid pe toți, nemulțumită de lipsa de empatie din partea țărilor vecine sau prietene.

Așa cum știți, România se confruntă de multe zile cu inundații devastatoare. Au fost închise școli, viiturile au afectat 7.000 de locuințe, au murit oameni. Zeci de localități au fost afectate, iar nimeni nu a sărit în ajutorul românilor, nimeni din străinătate, lucru constatat de Bianca Drăgușanu, care se uită atent la știri. Văzând că nicio țară europeană nu a reacționat să le dea o mână de ajutor românilor aflați la ananghie, a transmis un manifest.

Bianca Drăgușanu, protest legat de inundații

Bianca Drăgușanu a reacționat pe rețelele sociale în legătură cu problemele cu care se confruntă țara noastră în urma inundațiilor din această lună.

Bianca Drăgușanu este supărată că nicio țară nu a sărit în ajutorul României în timpul acestor inundații care au lăsat mii de oameni pe drumuri (Instagram)

„Incendii în Grecia = România trimite voluntari, pompieri, ajutoare. Război în Ucraina = România deschide ‘ușa’ pentru a primi și ajuta sinistrații de război. Cutremur în Turcia = România la fel trimite echipe de voluntari și ajutoare sinistraților, echipe de pompieri, medici etc. Inundații devastatoare în România = România se descurcă SINGURĂ”, a menționat vedeta într-o postare care a fost preluată și redistribuită de fanii ei.

Bianca Drăgușanu, vacanță în Grecia

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut, săptămâna trecută, o vacanță în Grecia, pesemne pentru a consolida relația la care s-au întors amândoi, după ce bărbatul s-a lăsat cucerit de o altă frumusețe din țara vecină. Au fost discreți cu postările, niciunul nu a distribuit imagini romantice cu celălalt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Se vede însă, din fotografiile distribuite de ei, că s-au aflat în același loc, unde s-au bucurat de mare și soare. Iar Bianca a profitat pentru a-și completa cu un nous trat de bronz aspectul „crocant”. Ea nu a ratat ocazia să își etaleze silueta la care esteticienii au lucrat intens, și pe care ea însăși și-o întreține cu antrenamente în sala de forță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri