Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu sare la Claudia Pătrășcanu: „E ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace”

Bianca Drăgușanu sare la Claudia Pătrășcanu: „E ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace”
A intrat dihonia între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Cele două nu se mai înghit deloc și blonda trece la alt nivel.

Bianca Drăgușanu nu mai suportă comportamentul Claudiei Pătrășcanu și spune că, de data aceasta, va lua măsuri.

Bianca Drăgușanu sare la Claudia Pătrășcanu: „E ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace”

Ea e iubita oficială a lui Bădălău și vrea să fie tratată ca atare. Asta crede Bianca Drăgușanu, care spune că fosta soție a afaceristului îi strică imaginea. Așa că, trebuie să o oprească. La rândul său, Claudia afirmă că în timp ce ea se judecă prin tribunale cu Bădălău, pe Bianca acesta o duce în cele mai luxoase locuri.

„Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

La început, Claudia a apreciat-o

Se pare că discuțiile dintre cele două au atins apogeul odată ce s-a pus problema căsătoriei Biancăi cu afaceristul. La început, însăși Claudia i-a trimis blondei mesaje în care o aprecia, iar acum face tot felul de comentarii total nepotrivite. “Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște.

La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a afirmat Bianca. Cine va câștiga războiul dintre cele două dive rămâne de văzut.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre