Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire în miez de noapte

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire în miez de noapte
Azi anunță că s-au despărțit, mâine că s-au împăcat. Un lucru e cert: Bianca Drăgușanu și Bianca Drăgușanu au o strategie doar de ei știută.

Fosta soție a lui Alex Bodi împreună cu fiul ex-ministrului Economiei au ieșit din nou la rampă. Unde e cuibușorul de nebunii al lui Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire în miez de noapte

N-au trecut decât câteva săptămâni de când Gabi Bădălău șoca o lume întreagă cu anunțul său referitor la despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ruptură care se pare că nu s-a produs niciodată. Pentru că la scurt timp de când afaceristul spunea că nu o mai vrea pe blondă, au fost văzuți împreună la un club.

Recent, cei doi au fost din nou surprinși de paparazzi cancan.ro mai fericiți ca niciodată. Ceea ce înseamnă că ei doar s-au jucat cu toată lumea. Bianca și Gabi au fost văzuți cum intrau în complexul în care afaceristul are un apartament care se întoarce după soare și erau extrem de relaxați.

Afaceristul vrea să-i închidă gura Claudiei Pătrășcanu

Care să fie motivul real pentru care Gabi și Bianca se poartă astfel? Se crede că îndrăgostiții au ales să se ferească cât mai mult de lume pentru a-i închide gura Claudiei Pătrășcanu. Cu care Gabi e încă în divorț. Pentru că, spun sursele, s-a săturat să fie plimbat în continuare prin tribunale de fosta soție.

De aceea atunci când au plecat în vacanță în Marbella, Bianca Drăgușanu a postat Instastory-uri singură și nu cu bărbatul iubit. Pe de altă parte, există și zvonuri că Bianca și Gabi ar fi făcut pasul cel mare și s-ar fi logodit în secret. Lumea a început să vorbească tot mai mult după ce blonda a pus pe contul de socializare două imagini cu un inel de logodnă.

La care a adăugat și câteva cuvinte în care-și exprimă dragostea față de Bădălău. Credem însă, că cel mai probabil, este vorba doar de o ședință foto pentru colecția de rochii de mireasă ce urmează a fi lansată de Bianca. Blonda a știut întotdeauna să-și împletească afacerile din care câștigă cu viața personală.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre