Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, supărată pe polițiști și pe Nicușor Dan. „Japcă și tupeu ordinar”

Bianca Drăgușanu, supărată pe polițiști și pe Nicușor Dan. „Japcă și tupeu ordinar”
Bianca Drăgușanu nu suportă să i se strice nici măcar un fir de păr, iar ultima pățanie a enervat-o cumplit. Ploaia, polițiștii și decizia primăriei lui Nicușor Dan nu sunt pe placul vedetei.

Bianca Drăgușanu are grijă mereu să arate perfect, iar când acest lucru nu se întâmplă, se înfurie. Ultima dată s-a supărat pe ploaie.

„Ce părere aveți, vă place părul meu pe care eu nu prea îl agreez?”

 

„Ca să înțelegeți de ce am părul așa. Am avut de reglat presiunea roților și al lăsat mașina la un service. La 20 de metri de casă. Ei, în momentul ăla a început ploaia și în cei 20 de metri de mers pe jos, arăt cam așa.

Ce părere aveți, vă place părul meu pe care eu nu prea îl agreez? Evident, că dacă l-aș fi agreat, l-aș fi purtat așa”, a spus Bianca pe contul de socializare, unde și-a arătat părul încrețit din cauza ploii.

Bianca Drăgușanu: „Japcă și tupeu ordinar”

Bianca s-a enervat cumplit pentru că a fost amendată cu suma de 200 de lei

Cu câteva zile în urmă, Bianca a mai avut parte de un episod care a enervat-o. După ce a ocupat un loc de parcare fără să plătească taxa cuvenită, așa cum a hotărât primăria condusă de Nicușor Dan, s-a trezit că a primit și o amendă în valoare de 200 de lei.

Din nou vedeta s-a plâns fanilor de pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu tichetul de amendă și un comentariu. „200 lei parcare! Japca și tupeul ordinar!”, a fost reacția afaceristei.

Bolidul pe care-l conduce Bianca costă aproximativ 250.000 de euro

Despre mașina pe care Bianca a parcat-o se spune că ar fi un fost un cadou de la Gabi Bădălău de Ziua Îndrăgostiților. Lucru pe care însă Bianca l-a negat, mărturisit că orice bun pe care îl deține este doar din banii pe care ea singură i-a făcut.  

„Este foarte important să vă spun că toate lucrurile pe care le am sunt cumpărate de mine pentru mine. Acum nu vorbim despre lucrurile materiale, vorbim despre dragoste. Dragoste poate să însemne orice, orice este făcut cu dragoste”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre