Simona Ionescu / Redactor Șef

Ritualul lui Gwyneth Paltrow pentru a scăpa de persoanele nepotrivite. Are nevoie însă și de ploaie

Ritualul lui Gwyneth Paltrow pentru a scăpa de persoanele nepotrivite. Are nevoie însă și de ploaie
Cu câteva zile în urmă, Gwyneth Paltrow a postat pe rețelele de socializare ritualul ei pentru a scăpa de persoanele care nu sunt potrivite.

Gwyneth Paltrow, actrița în vârstă de 51 de ani, a distribuit un clip cu ea întinzându-și brațele în timp ce stătea în furtună în Hamptons. E ritualul ei pentru a „se spăla” de persoanele care nu sunt potrivite.

Gwyneth Paltrow: „Este timpul pentru o curățare”

Ritualul lui Gwyneth Paltrow pentru a scăpa de oamenii nepotriviți

,,Las ploaia să spele oamenii, locurile, lucrurile care nu mai sunt potrivite pentru mine. Este timpul pentru o curățare, deoarece intru într-un nou an (de finalizare)”, a spus vedeta, alături de un clip în care apare în ploaie, îmbrăcată într-un costum de baie negru.

Nimeni nu știe ce a vrut să spună prin „intrarea într-un nou an de finalizare”, dar se cunoaște faptul că vedeta nu este străină de ritualurile de sănătate. Tot în acea zi, Paltrow le-a arătat fanilor că a petrecut timp și în saună și a recunoscut că încearcă să facă zilnic acest lucru.

Vedeta susține că a optat pentru post intermitent

În martie 2023, mama a doi copii a primit o mulțime de reacții negative pentru rutina ei zilnică neconvențională în timp ce participa la podcastul „The Art of Being Well”. Paltrow a dezvăluit că practică un program alimentar de post intermitent, menționând că începe cu ceva „care nu îi va crește glicemia”, în jurul orei 12 p.m. în fiecare zi.

Gwyneth Paltrow: „Am 50 de ani, nu-mi pasă ce crede lumea”

Gwyneth Paltrow la saună

„Nu-mi pasă. Am împlinit 50 de ani, nu-mi pasă ce crede lumea.  Îmi place duminica să nu fac nimic, să mă uit la televizor și să nu pregătesc cina și să comand mâncare. Chiar am nevoie de o zi neglijență. Îmi place supa. (…) Încerc să fac o oră de mișcare, sau fac pilates”, a spus Gwyneth Paltrow.

„Doctorii m-au trimis la tratament pentru asta”

„Ce rost are să fii bogat și să ai bani dacă vrei doar să-ți menții corpul scheletic și să nu mănânci?”, a scris o persoană după ce a auzit comentariile lui Paltrow. Un alt internaut a afirmat că „am ținut o dietă similară cu a ei, dar doctorii mei au numit-o altfel și m-au trimis la tratament pentru asta”, făcând aparent referire la o tulburare de alimentație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre