Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, un fel de „Cupidoană”. Vrea să-și facă agenție matrimonială. Care e motivul

Bianca Drăgușanu, un fel de „Cupidoană”. Vrea să-și facă agenție matrimonială. Care e motivul
Recent, într-o postare pe contul său de instagram, Bianca Drăgușanu a spus că s-a gândit să-și deschisă o agenție matrimonială.

Are tot ce-și dorește, dar crede că nu i-ar strica dacă ar deschide și o agenție matrimonială. Ce a determinat-o pe Bianca Drăgușanu să ia o astfel de decizie.

Bianca Drăgușanu, un fel de „Cupidoană”. Vrea să-și facă agenție matrimonială. Care e motivul

Pentru că buna ei prietenă nu și-a găsit încă jumătatea, Bianca Drăgușanu s-a gândit că nu ar fi deloc rău dacă și-ar deschide o agenție matrimonială.

„Apelați la mine cu încredere, vă însor, vă mărit”

„Stând așa cu prietena mea la o poveste, m-am gândit să-mi fac o agenție matrimonială. Pentru că mi-am dat seama că fata asta este mai mult decât perfectă și nu este căsătorită. Îi fac rochia, cașcaval are de la mine.

Ști vorba aia? Ce mănânci de ești așa frumoasă? Cât mai mult cașcaval… Așa că apelați la mine cu încredere, vă însor, vă mărit. Sunt un fel de Cupidoană?. Eu vă ajut cu dragostea și vă cuplez, dragile mele, dragii mei”, a spus Bianca, zâmbind.

Recent a ajuns pe mâna medicilor

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a făcut o postare din spital, cu perfuzia în mână. Vedeta nu a spus ce s-a întâmplat, însă și-a asigurat fanii că după ce va pleca din instituția medicală, își va relua activitatea. „Cam așa stă situația la ora 15:22. În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât.

După asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu într-o filmare de pe InstaStory. Nu e pentru prima dată când blonda ajunge pe mâna medicilor, fie din cauza căderilor de calciu, fie pentru că a fost bătută de Alex Bodi.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre