Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu va fi invidioasă să afle: Există metode naturale mai eficiente ca botoxul pentru înfrumusețare

Bianca Drăgușanu va fi invidioasă să afle: Există metode naturale mai eficiente ca botoxul pentru înfrumusețare
Zilele acestea Bianca Drăgușanu explica faptul că ei îi place să se botoxeze pentru a avea aspectul dorit. Și alte vedete autohtone nu fac un secret din faptul că apelează, constant, la toxina botulinică. Așa cum știți, o intervenție cu botox are efect câteva luni, apoi trebuie refăcută. Dar există și metode naturale, vechi de mii de ani, care oferă exact aceleași efecte, fără a introduce substanțe străine în corp.

Ambasadoarea mișcării de pozitivitate corporală, Ashley Graham, 35 de ani, este un model și prezentator de televiziune american. După o carieră de modelling, care a dus-o inclusiv pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated, ediția pentru costume de baie 2016, a ajuns să cântărească multe kilograme în plus. Dar se simte excelent cu ele, și nu are nicio problemă că poartă haine mai mari decât XL.

Vedeta dezvăluie procedurile ei de frumusețe la care apelează constant pentru a avea un chip impecabil. Adepta unui stil de viață sănătos și cât mai natural, aceasta își reface conturul feței folosind acupunctura.

Ashley Graham este unul din modelulele care molitează pentru pozitivitate corporală

Ashley Graham susține că gua sha este mai bun decât fillerul sau botoxul pentru o piele perfectă a feței. Modelul XXL a declarat pentru Byrdie că se bazează pe medicina tradițională chineză pentru a-și ajuta pielea să arate perfect tânără și tonifiată. Ea a dezvăluit câteva dintre secretele sale de frumusețe într-un interviu recent, dezvăluind că folosește o practică tradițională chineză despre care jură că este la fel de bună ca și fillerul sau botoxul.

Acupunctură în loc de botox

Când a fost întrebată care este cea mai recentă obsesie a ei în materie de îngrijire a pielii, super modelul, în vârstă de 35 de ani, a vorbit la nebunie despre gua sha – o procedură care presupune răzuirea unui instrument cu muchii netede de-a lungul corpului pentru a îmbunătăți ridurile, a elibera durerile musculare și a obține alte beneficii.

@byrdie @theashleygraham shares the three products she’s loving right now. #skintok #skincareroutine #makeuptok @revlon ♬ Beautiful – Soft boy

„Nu ai nevoie de filler, ai nevoie doar de Gua Sha, a declarat ea. Am văzut atât de multe fete care o fac atât de greșit și simt că am cel mai bun profesor din întreaga lume”, a declarat Graham pentru publicație, împărtășind că se consultă cu Sandra Lanshin Chiu, la care apelează și pentru acupunctură facială.

În loc de botox, terapeutul îi aplică ace în față, care decontractă mușchii și întind chipul, efectul de lifting fiind exact acela oferit de botox. Fără a avea riscul unor efecte adverse și mult mai natural. În plus, vedeta apelează și la cupping (clasicele ventuze), pentru a reduce țesutul adipos al bărbiei.

Acumpunctura feței are aceleași efecte precum botoxul. Iar efectele durează la fel de mult

Ea a și distribuit o serie de clipuri, pe contul ei TikTok în care arată cum se fac aceste proceduri. Mama a trei copii, modelul folosește unul dintre instrumentele gua sha pentru a-și menține „linia maxilarului întinsă sau pentru a elibera tensiunea din gât” și, de asemenea, îl freacă pe gambele ei pentru a elibera tensiunea de la purtarea tocurilor înalte. Iar în loc să apeleze la botox, precum alte vedete de vârsta ei, ea face sesiuni de acupunctură pentru a obține liftingul feței și eliminarea ridurilor nedorite.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre