Simona Ionescu / Redactor Șef

Blanket, fiul lui Michael Jackson, în război cu bunica sa, Katherine

Blanket, fiul lui Michael Jackson, în război cu bunica sa, Katherine
Situație grea în familia lui Michael Jackson, pentru că cel mai tânăr copil al său, Blanket este în război cu bunica sa, Katherine, în vârstă de 93 de ani.

Fiul lui Michael Jackson, Blanket „Bigi” Jackson, a depus documente legale prin care încearcă să o împiedice pe bunica sa, Katherine, să folosească fondurile succesorale, pe fondul unei bătălii juridice prelungite cu executorii testamentari.

Blanket vrea ca bunica sa să nu mai aibă acces la avere

Fiul lui Michael Jackson, s-a luat la trântă cu bunica sa, Katherine, solicitând să o împiedice pe aceasta să cheltuiască fondurile moștenirii tatălui său, pe fondul luptei juridice. El pledează în instanță ca bunica să nu mai aibă acces la avere. Este cel mai recent capitol al bătăliei juridice privind averea cântărețului, la aproape 15 ani de la moartea din 25 iunie 2009. Potrivit unor documente judiciare obținute de TMZ, Bigi Jackson, în vârstă de 22 de ani, cunoscut anterior sub numele de Blanket, a depus actele la tribunal la începutul acestei săptămâni.

Blanket, fiul lui Michael Jackson. Sursă foto: Daily mail

Blanket are mari speranțe

Jurnaliștii străini spun că familia cântărețului se opune eforturilor depuse de executorii testamentari de a vinde o mare parte din catalogul regretatului artist. Sursele spun că Blanket nu a fost implicat în apelul ulterior al lui Katherine la decizia finală a instanței de a permite executorilor judecătorești să continue explorarea altor opțiuni de vânzare.

Avocații lui Blanket au declarat instanței că acesta simte că apelul nu va avea succes și nu dorește să deprecieze valoarea averii cu facturi juridice costisitoare, a mai relatat publicația. De asemenea, echipa sa de avocați a cerut instanței să ia cea mai bună decizie pentru ca bunica sa, Katherine, să fie rambursată pentru „onorariile rezonabile ale avocaților” pe care le-a acumulat înainte de a face apel la decizia instanței.

Katherine și Michael în 2005

Paris, fiica lui Michael a vrut „să păstreze confidențială poziția sa în această chestiune”

Luna trecută, Sony ar fi achiziționat drepturile asupra a jumătate din materialul lui Jackson pentru 600 de milioane de dolari. Fiica lui Michael, Paris, în vârstă de 25 de ani, a declarat în iunie anul trecut, prin intermediul echipei sale juridice, că a căutat „să păstreze confidențială poziția sa în această chestiune”, invocând „o serie de motive familiale”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre