Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, cerșește bani. Tânărul spune că riscă să fie aruncat în stradă

Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, cerșește bani. Tânărul spune că riscă să fie aruncat în stradă
Fiul Luminiței Anghel se află din nou într-o situație grea. David Pușcaș a transmis un mesaj pe contul de socializare în care le cere celor cu suflet bani pentru a reuși să-și plătească garsoniera.

David Pușcaș susține că e la un pas să fie aruncat în stradă pentru o restanță de 260 de lei. Tânărul îi roagă pe internauți să-i trimită acești bani, altfel riscă să doarmă pe străzi.

Daniel Pușcaș a postat mesajul în care îi roagă pe cei care vor să-l ajute să-i doneze bani pe Revolut, alături de o fotografie în care apare în chiloți și într-un tricou. Corpul fiului adoptiv al Luminiței Anghel este plin de tatuaje de proastă calitate.

„Au refuzat să îmi ofere orice sprijin financiar”

„Bună prieteni, am lipsit două zile din cauza problemelor psihice. Anyway, am fost angajat, i am super happy about that. Problema unică este că în continuare cu situația de față mai este nevoie de 260 de lei la restanță. Zilele astea am avut o discuție și cu părinții mei adoptivi, însă au refuzat again să îmi ofere orice sprijin financiar. Pe scuză că „trebuie să mă descurc”, de parcă nu fac asta de la 16 ani.

David Pușcaș cerșește bani pe contul de socializare. Sursă foto: instagram

„Cine vrea și are posibilitatea, să doneze orice sumă pe revolut. Chiar și un leu dacă donați, este mult apreciat”

Mă rog, în două zile, trebuie să plătesc proprietarei banii. Și, din păcate, dacă nu adun banii, o să trebuiască să eliberez garsoniera, și habar nu am unde o să mă duc în această situație. Nu aș vrea să se întâmpla asta, așa că vă implor cu lacrimi în ochi at this point. Cine vrea și are posibilitatea, să doneze orice sumă pe revolut. Chiar și un leu dacă donați, este mult apreciat”, a fost mesajul lui David Pușcaș.

„Învață să iubești ceea ce ai”

Ca un fel de răspuns la cerința fiului său, pe contul de socializare al Luminiței Anghel a apărut un mesaj postat de celebra cântăreață. „Învață să iubești ceea ce ai. Altfel, o să te învețe viața să iubești ceea ce ai pierdut”, a fost postarea Luminiței Anghel pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre