Simona Ionescu / Redactor Șef

Câți bani a primit Jimmy Kimmel pentru a prezenta Oscarul 2024. Veți rămâne surprinși

Câți bani a primit Jimmy Kimmel pentru a prezenta Oscarul 2024. Veți rămâne surprinși
Pentru a prezenta una dintre cele mai prestigioase ceremonii, gala decernării premiilor Oscar 2024, oricine s-ar fi gândit că Jimmy Kimmel a fost recompensat regește. Iată câți bani i-au intrat în buzunar.

A fost pentru a patra oară când Jimmy Kimmel a prezentat premiile Oscar 2024 și a făcut show. Câți bani i-au intrat în buzunar.

„Nu sunt sigur că trebuia să dezvălui acest lucru. Dar nimeni nu mi-a spus să nu o fac”

Potrivit informațiilor oferit Variety, în 2017 Kimmel a câștigat un salariu anual de 15 milioane de dolari pentru emisiunea sa de la ABC. Vedeta americană a spus, la un moment dat, că a obținut în calitate de gazdă a Oscarurilor doar o „fracțiune” din această sumă. Adică 15.000 de dolari. Sursele susțin că este posibil ca salariul lui să fi fost majorat pentru ceremonia din acest an.

Kimmel a povestit la radio, la „Kevin and Bean” de la KROQ, despre ceremonia Oscarurilor: „Cred că este ilegal să nu plătească nimic. Nu sunt sigur că trebuia să dezvălui acest lucru. Dar nimeni nu mi-a spus să nu o fac. Consider că asta este vina lor”.

În vârstă de 56 de ani, comediantul a fost gazda Oscarurilor în 2017, 2018, 2023 și 2024.

Jimmy Kimmel oscar 2024
Câți bani a primit Jimmy Kimmel să prezinte Oscarul

Cine este Jimmy Kimmel

James Christian Kimmel s-a născut la 13 noiembrie 1967, în Brooklyn, New York, și este descendent al unor imigranți italieni. A fost inspirat de vedeta legendarei emisiuni de talk-show David Letterman, care a fost vedetă la radio, așa că a urmat și el calea radioului în timpul liceului. În 1989, după ce a urmat cursurile Universității de Stat din Arizona, a obținut primul său loc de muncă plătit, alături de fostul său coleg Kent Voss, ca și coprezentator al emisiunii „The Me and Him Show” la KZOK-FM din Seattle.

A refuzat mai multe emisiuni

A început în televiziune scriind texte promoționale pentru posturile de televiziune Fox, dar în curând a fost recrutat pentru a face el însuși anunțuri în direct. Se pare că producătorul Michael Davies i-a oferit mai multe emisiuni TV, dar Kimmel le-a refuzat până când i s-a oferit un loc ca omologul comic al lui Ben Stein în emisiunea de joc „Win Ben Stein’s Money”, care a debutat pe Comedy Central în 1997.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre