Simona Ionescu / Redactor Șef

Blestemele Anei Prodan o ating pe Corina Caciuc. Incredibil cum s-a întors roata

Blestemele Anei Prodan o ating pe Corina Caciuc. Incredibil cum s-a întors roata
Laurențiu Reghecampf are parte de o nouă aventură. Antrenorul tocmai a bătut palma cu Al-Tai și își va arăta talentul în Arabia Saudită. Ce se va întâmpla cu Corina Caciuc? Să o fi ajuns blestemele Anamariei Prodan?

Reghecampf s-a transferat în Arabia Saudită, iar o bună perioadă presa a speculat faptul că ar fi lăsat-o acasă pe Corina Caciuc.

Să se fi întors roata și noua iubită să fi fost ajunsă de blestemele fostei neveste, Anamaria Prodan? Cum Reghecampf s-a cuplat cu Corina Caciuc când era plecat de acasă, în Emirate și impresara îl așteaptă cuminte, se poate întâmpla să se repete istoria?

Corina și Liam vor fi alături de Reghe la arabi

Ca să nu lase loc la și mai multe comentarii, Laurențiu Reghecampf a pus punctul pe I și a lămurit  situația. Și iubita și copilul vor merge cu el în Emirate. Antrenorul a mărturisit că e mai fericit ca niciodată pentru că iubita și băiatul lui, Liam, vor fi împreună cu el în Emirate, pentru că nu întâmpinat nici o problemă cu viza.

Corina și Liam vor fi împreună cu Reghecampf în Emirate

Reghecampf susține că Dumnezeu a aranjat astfel lucrurile, pentru ca noua familie să se bucure de o așa experiență frumoasă. „Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Dragoste la prima vedere?

Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu aproape trei ani și se pare că ar fi fost dragoste la prima vedere. Văzut, plăcut, luat, cum se spune, așa că din momentul în care s-a îndrăgostit, Reghecampf a uitat că are acasă familie și copii. A vrut-o doar pe Corina în viața lui, iar acum se bucură de o relație cum și-a dorit. Acei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar de atunci sunt de nedespărțit. „Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre