Simona Ionescu / Redactor Șef

Blestemele celor șantajați au ajuns la clanul Duduianu. Bărbații mor pe capete. Bucureștiul se pregătește de război

Blestemele celor șantajați au ajuns la clanul Duduianu. Bărbații mor pe capete. Bucureștiul se pregătește de război
Va fi război  între clanuri la București, e garantat. Liderul Duduienilor, Emi Pian, a fost ucis de fiul liderului unui clan rival. Era suficient pentru o declarație de război, la mijloc fiind vorba și de bani și de onoare. Numai că și tatăl lui Pian a făcut infarct când a auzit că i-a dispărut băiatul. Acum Duduienii, care se țin drept cel mai tare clan interlop din Capitală, au de ținut onoarea sus și de răzbunat cele două morți. Băieții pregătesc pistoalele și răngile, pentru că, spun ei, vor pleca la bătălie, cât de curând.

Șeful Clanului Duduienilor, Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian,  a fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi. Totul s-a întâmplat în urma unei bătăi care a izbucnit în zona Giulești, la o partidă de barbut, joc din care făcea bani și șantaja oameni. Potrivit ultimelor informații, cauza morții a fost un stop cardio respirator.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice primite, fiind înjunghiat și intrând în stop cardio respirator după ce i-a fost secționată artera femurală. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Totodată, la fața locului, polițiștii implicați în anchetă au ridicat și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian.

Războiul între clanuri a început deja

Conform unei surse, totul ar fi pornit de la faptul că Pian și Ciprian al lui Napi împrumutau bani cu camătă acelorași persoane care jucau barbut. Practic, își făceau concurență neloială.

În semn de răzbunare, marți dimineața, casa tatălui lui Napi a fost incendiată, pompierii internevind pentru stingerea incendiului.

Mai mult, pe rețelele sociale au fost postate mai multe mesaje de amenințare violente.

Tatăl liderului interlop a făcut infarct de inimă rea, dimineața aceasta

Când a aflat că i-a murit copilul, Nicolae Duduianu a făcut stop cardiac. Bărbatul, care este încarcerat, nu a rezistat gândului că „lumina ochilor săi”, care-i aducea cei mai tari maneliști să-i cânte cu dedicații la petreceri, a murit de foarte tânăr. Durerea a fost așa de mare încât pur și simplu inima i s-a oprit în piept.


Ultima extravaganță a lui Dorian Popa după ce a depășit 2M

Liderul clanului Duduianu, executat în condiții suspecte, dis de dimineață


Poliția a demarat o anchetă și la locuința unuia dintre membrii Clanului Rinu, unul dintre suspecți, într-o casă din Giulești Sârbi. Și aici au găsit un cuțit pe care l-au ridicat pentru probe.

Bărbații Duduianu, cei mai emoționali. Alt infarct

Moartea celebrului lider al clanului Duduianu, Emi Pian, vine la aproape doi ani după disparaţia primului lider al grupării mafiote, celebrul Ion Duduianu, zis Segher, cel care, de altfel, a pus bazele grupării infracţionale. Acesta a murit la începutul lunii octombrie 2018 la Spitalul Orășenesc din Găești, județul Dâmbovița, mai având de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată.

Necăjit că, după 8 ani de pușcărie, ce-i drept, în condiții de lux, magistrații au refuzat să îl elibereze condiționat, liderul Duduienilor a intrat în stop cardio-respirator și a murit imediat ce ajuns la spital, la fel ca și nepotul său, cel care a preluat conducerea clanului. Atât a mai apucat să le spună medicilor: „Aveţi grijă, că eu mor!”

Pian cerea 35% dobândă pe zi

Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

Ultimele imagini filmate cu Emi Pian au apărut în urmă cu câteva zile, de la o petrecere la care au cântat Florin Salam şi Costel Biju. Liderul interlop părea că se simte foarte bine, înconjurat de familie şi de oamenii săi de încredere. La 39 de ani devenise bunic a treia oară, zilele trecute.

Condamnat în 2017 pentru cămătărie, tot după o partidă de barbut

Emi Pian a fost condamnat, în 2017, la 3 ani și 8 luni într-un dosar de șantaj și cămătărie. El a stat în închisoare până în septembrie 2019, când a fost eliberat condiționat de Judecătoria Sectorului 5. În prezent, Emi Pian se afla în perioada de supraveghere.

Dosarul în care a fost condamnat Emi Pian a pornit tot de la o partidă de barbut care a avut loc în 2016, într-o locație din comuna Dobroesti (Ilfov). Unul dintre jucători a pierdut o sumă importantă la joc, Florin Mototolea, l-a împrumutat cu 20.000 lei, pentru a continua jocul. În contul împrumutului, respectivul a pus gaj un Audi Q7. La finalul partidei, după ce a pierdut toți banii, inclusiv împrumutul, persoana respectivă a fost nevoit să-i cedeze mașina lui Emi Pian, până la returnarea datoriei.

În momentul în care bărbatul și-a stins datoria, Florin Mototolea a refuzat să-i mai returneze automobilul, spunând că l-a vândut, astfel că păgubitul a sesizat Poliția. Dosarul a fost trimis în judecată, iar în ultimul său cuvânt, în fața instanței care l-a condamnat, Emi Pian a recunoscut acuzațiile, făcând apel la clemența judecătorilor. El a arătat că are trei copii, un nepoțel de 2 luni și că s-a împăcat cu cel căruia i-a dat banii împrumut.

ULTIMĂ ORĂ. Potrivit unei verișoare a liderului interlop care a murit marți dimineață, tatăl acestuia, Nicolae Duduianu, e în viață. El a suferit un infarct în momentul în care a auzit că Emi Pian a murit în urma unei altercații.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre