Simona Ionescu / Redactor Șef

Blestemul fetelor din formația Andre. E vestea care a dat peste cap tot showbizz-ul românesc

Blestemul fetelor din formația Andre. E vestea care a dat peste cap tot showbizz-ul românesc
Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt prietene de peste 20 de ani și se pare că au aceeași soartă: sunt ghinioniste în dragoste.

Mame de două fetițe fiecare, celebrele cântărețe încearcă să-și găsească jumătatea, dar la capitolul bărbați pare că nimic nu funcționează.

Când l-a cunoscut pe actualul iubit, părea cea mai fericită femeie din lume. Dovadă că a dorit din suflet să mai aducă pe lume un copil. Cu doar puțin timp în urmă însă, Andreea Antonescu a aruncat bomba care a dat peste cap tot showbizz-ul românesc: s-a despărțit de tatăl bebelușei. Vedeta a fost foarte clară în explicații, afirmând că nu vrea să dea mai multe detalii nimănui, preferând să-și țină cât mai departe viața personală de ochii curioșilor.

Andreea Antonescu, mesaj de despărțire

„Motivul despărțirii? Nepotrivirea de caracter”

„Dragii mei, vrea să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor, s-a încheiat. Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi tot ce e mai bun pentru creșterea bebelinei. Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, a fost mesajul transmis de Andreea Antonescu pe contul de socializare.

„Fetița e o minune de la Dumnezeu”

Andreea a mărturisit că micuța este cel mai frumos dar pe care l-a primit de la Dumnezeu, mai ales că în perioada în care a fost la America Express și a tras cot la cot cu toți concurenții era însărcinată, însă nu a știut. „Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu (…) Fetița este un miracol. America Express e un show greu, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme…

Dormeam maximum 4- 5 ore pe noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației. Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că e oboseala acumulată în timp, dormeam 4-5 ore pe noapte, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa o săptămână, o lună.

Practic, lucrurile pe care le mâncam eu atunci, le mâncau strămoșii lor. Lucruri urâte, foarte urâte. Nici măcar pofte nu am avut și e a doua sarcină prin care am trecut”, a povestit cu ceva timp în urmă vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre