Simona Ionescu / Redactor Șef

Blonda asta vrea să intre în cea mai dură competiție. Nu, nu e vorba de Survivor. „E al naibii de greu!”

Blonda asta vrea să intre în cea mai dură competiție. Nu, nu e vorba de Survivor. „E al naibii de greu!”
Fire sportivă, bloggerița Carmen Grebenișan a acceptat cu bucurie invitația de a concura la emisiunea „Dans pe gheață: Vis în doi”. Ea le-a povestit totul fanilor.

Pentru participarea la emisiunea „Dans pe gheață: Vis în doi”, Carmen Grebenișan muncește din greu. Cât de greu îi este vedetei.

Carmen Grebenișan și Nicolai Tand, dezvăluiri de la antrenamentele pentru noua emisiune „Dans pe gheață: Vis în doi”

Frumoasa Carmen Grebenișan, influencer și blogger, face parte dintre concurenții care vor să-și arate talentele la noua emisiune „Dans pe gheață: Vis în doi”. Blonda le-a spus prietenilor din online că nu se aștepta să fie atât de greu, așa încât și-a făcut un program pe care-l respectă întocmai. Ea face chiar și patru ore de antrenament pe zi pe patine, dar și antrenamente la dans și gimnastică.

„Sportul ăsta pe mine mă încarcă”

„Dacing on Ice: Vis în doi vine ca o provocare pentru mine, oferindu-mi o oportunitate de a învăța un sport pe care nu l-am mai făcut niciodată. Este o aventură totală în care m-am băgat știind că nu știu nimic! (…) N-am crezut vreodată că o să îmi placă așa mult un sport în care este rece în permanență atmosfera din jur. Eu urăsc frigul.

Aș face orice pentru căldură mereu, pot fi și 40 grade, nu contează. (…) Dar sportul ăsta pe mine mă încarcă. Ăsta e momentul în care încep să apară frustrări față de mine pentru că nu îmi ies unele lucruri, unele poate chiar simple. (…) dar totuși e al dracu de greu. Cel puțin mie așa mi se pare.”, a spus Carmen.

Cum reușește să stea pe gheață Nicolai Tand

Chiar dacă emisiunea se vrea a fi cel mai tare show, nici lui Nicolai Tand nu îi este ușor să-și intre în rolul de patinator. Recent, simpaticul chef a povestit că atunci când a pus piciorul pe gheață nu știa nimic din acest sport. I s-au dat două ghete cu două lame, iar picioarele au început să se ducă unul în stânga și celălalt în dreapta. A uitat numărul căzăturilor, dar acum e bucuros că au început să se vadă și progresele, ba chiar a început să învețe și o figură pe patine.

Cine va participa la emisiune

Pe ringul de dans al emisiunii își vor apariția și Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Oase, Jean Gavril, dar și Cătălin Cazacu. Aceștia vor face pereche cu nouă patinatori profesioniști. Iar ce va ieși cu siguranță va fi pe placul telespectatorilor.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre