Simona Ionescu / Redactor Șef

Bobby Brown a mai pierdut un copil într-o moarte ciudată. Tragediile din viața cuplului Whitney Houston – Bobby Brown

Bobby Brown a mai pierdut un copil într-o moarte ciudată. Tragediile din viața cuplului Whitney Houston – Bobby Brown
Bobby Brown este îngenuncheat de durere. Celebrul artist american trece printr-o perioadă îngrozitoare, cauzată de pierderea unui membru al familiei la doar cinci ani distanță de la o altă tragedie.

Bobby Brown Jr., fiul celebrului artist Bobby Brown, și-a dat ultima suflare la vârsta de doar 28 de ani. În urmă cu cinci ani, sora regretatului tânăr și fiica artistei Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown a decedat. Ea a fost găsită fără suflare într-o baie, în urma unei intoxicații cu droguri.

Fiul celebrului cântăreț a murit în casa sa din Los Angeles, miercuri, 18 noiembrie. Tânărul provenea din relația pe care tatăl său a avut-o cu Kim Ward timp de 11 ani și mai avea alți 6 frați. Cauza decesului încă nu a fost stabilită, însă forțele de ordine au confirmat faptul că Bobby Jr. a fost găsit decedat în urma unui apel la numărul de urgență.

Bobby Brown și-a pierdut un alt copil în urmă cu cinci ani

Bobby Brown a mai trecut printr-o tragedie acum 5 ani, când fiica sa și a răposatei lui soții Whitney Houston a fost găsită în comă în propria casă, la doar 22 de ani, în urma abuzului de droguri.

Pe 31 ianuarie 2015, Bobbi era găsită fără cunoştinţă în cada vilei sale din Georgia. A urmat o perioadă extrem de dificilă, în care a fost într-o comă indusă după ce a suferit multiple leziuni cerebrale. Familia a sperat la o minune, şi în cele 6 luni, nu a dorit să fie deconectată de la aparate. Bobbi era singura fiică a regretatei cântăreţe, iar felul în care a fost găsită în luna ianuarie seamănă mult cu circumstanţele în care şi-a găsit sfârşitul şi mama ei în 2012. Șase luni mai târziu, tânăra a fost deconectată de la aparate, iar familia i-a anunțat decesul.

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, anunța atunci familia.

După o săptămână, Bobbi Kristina, fiica lui Bobby Brown și a lui Whitney Houston, a fost înmormântată într-un mod… inedit. La cererea mătușii sale, Kristina a fost sărbătorită în cadrul unei petreceri cu tematică Sweet 16. S-a cântat, s-a dansat, s-a băut, iar cei prezenți la petrecrea de după înmormântarea lui Bobbi Kristina au avut prilejul să depene amintiri despre tânăra de 16 ani și să celebreze, astfel, viața mult prea scurtă a fiicei solistei.

Destin blestemat și în cazul lui Whitney Houston: trei morți ciudate

La acea dată, tânăra era într-o relație amoroasă cu Gordon, un fel de frate vitreg, despre care s-a scris că i-ar fi întreținut consumul de droguri.

Whitney Houston l-a crescut pe Gordon, care era orfan, de la varsta de 12 ani, dupa ce a divorțat de rapperul Bobby Brown, în 2007.

Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată, la varsta de 48 de ani, într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

După moartea lui Houston, Nick Gordon si Bobbi Kristina au făcut public faptul că erau un cuplu. Când Bobbi Kristina a fost găsită moartă, Nick a fost anchetat fiind suspect de moartea sa. Anchetatorii însă nu au putut demonstra nimic.

Pe 1 ianuarie 2020, și Nick Gordon a fost găsit mort în locuința sa, în urma unei supradoze. Avea 30 de ani.

Brad Pitt, „eroul nevoiașilor” din L.A. Iată în ce ipostaze inedite a fost surprins starul!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre